Bajakovo

Srbin pokušao u Hrvatsku unijeti više od 13 kilograma marihuane

Marihuana
Foto: Matija Topolovec/PIXELL
10.01.2014.
u 20:16

U lijevom pragu nadograđenog prostora i u podvozju vozila pronađeno je ukupno 16 paketića, omotanih samoljepivom trakom, u kojima se nalazila marihuana, ukupne težine 13,39 kilograma

Na graničnom prijelazu Bajakovo carinici i policajci spriječili su krijumčarenje u Hrvatsku 13,39 kilograma marihuane. U kombi vozilu Citroen – Jumper slovenskih oznaka kojim je upravljao srpski državljanin, prilikom pregleda vozila i prtljage carinski službenici primijetili su preinake na podvozju vozila i naknadne dogradnje koje nije učinio proizvođač, a detaljnim pregledom uočeni su otvori u podvozju vozila, što je izazvalo sumnju u moguće krijumčarenje.

O tome je obaviješteno Državno odvjetništvo i ishođen je nalog za pretragu vozila koji je obavljen u suradnji s djelatnicima Službe kriminalističke policije PU Vukovarsko-srijemske, navodi se u izvješću Carine. U lijevom pragu nadograđenog prostora i u podvozju vozila pronađeno je ukupno 16 paketića, omotanih samoljepivom trakom, u kojima se nalazila marihuana, ukupne težine 13,39 kilograma, što je utvrđeno preliminarnom analizom i testiranjem. Daljnju istragu protiv počinitelja ovog kaznenog dijela preuzeli su policijski službenici PU Vukovarsko-srijemske.

>>Srpkinja i Makedonac švercali 211 tableta s popisa opijata

Komentara 2

XN
xnet0822
22:57 10.01.2014.

E jesi ga spušio, hahaha !

PA
pagora23
07:55 11.01.2014.

Za medicinske svrhe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije