Eduardov odvjetnik

'U 40 godina karijere nitko me nije tako izvrijeđao'

Zdravko Mamić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
16.01.2014.
u 16:24

Crnić: Ja sam moćan čovjek, meni nitko ništa ne može, a ja mogu činiti što hoću – to je poruka koju je Mamić ostavio kada me je izvrijeđao, rekao je Crnić na sudu

– Mamić mi je rekao da svakodnevno idem u Ministarstvo sporta Željku Jovanoviću, čime je insinuirao da od nekoga dobivam naloge kojima mi je cilj njega uništiti. Iz toga je jasno da me želio oklevetati, jer ja tada Jovanovića nisam ni poznavao, pa je samim time i nemoguće da sam radio to za što me je Mamić optužio – rekao je odvjetnik Ivica Crnić na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu gdje je u četvrtak nastavljeno suđenje Zdravku Mamiću u povodu privatne tužbe zbog klevete i niza uvreda koje je Mamić izgovorio na Crnićev račun.

Podsjetimo, Mamić je na ročištu na kojem nogometaš Da Silva tuži braću Mamić zbog sklapanja lihvarskog ugovora izvrijeđao Da Silvinog odvjetnika Ivicu Crnića govoreći mu, među ostalim, da je monstrum, lažov i spletkaroš. – Privatno, ali i u gotovo četrdeset godina profesionalne karijere, nitko me nije tako izvrijeđao. Bio sam šokiran, a njegovo obraćanje prema meni bilo je izrazito neugodno, radilo se o prostačkom napadu. Za tim nije bilo razloga ni potrebe, samo sam radio svoj posao, a on me napao iz čistog mira – nastavio je Crnić. Ističe kako su na ročištu na kojemu ga je Mamić izvrijeđao bili predstavnici gotovo svih medija, zbog čega se o događaju izvještavalo nadugo i naširoko, što ga je dodatno pogodilo.

– Ja sam moćan čovjek, meni nitko ništa ne može, a ja mogu činiti što god poželim. To je poruka koju je ostavio izvrijeđavši me u sudnici. Tim više jer to nije jedini eksces te osobe. Zdravko Mamić je visoki dužnosnik u sportu i javna osoba, te kao takav mora biti svjestan činjenice da njegove riječi imaju veliku težinu. Svojim ponašanjem šalje poruku drugima da nikada neće snositi odgovornost za svoje postupke i biti sankcioniran, a to jednom mora prestati – završio je Crnić.

>> Mamić: Eduarda da Silvu smatram sinom

Komentara 63

EV
evropljanin
16:49 16.01.2014.

mamicu sakrij se u misju rupu .ti sramotis hrvatski sport. nekulturnijeg covijeka u sportu nece naci u cijelom svijetu.

AM
ameris
17:28 16.01.2014.

Hrvatski je sud već donio u sl.postupku presudu : "Pa nija Z.Mamić Dalai Lama pa da pazi što govori " ! (pametnome dosta!

ZG
zgbzoran
17:53 16.01.2014.

mamić je tipičan lik koji je rak rana svakog društva, kluba, javnog života i najbolji mogući pokazatelj ne zrelosti društva, ali i pojedinca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije