Više od 15 kilograma

Marihuanu vrijednu 780 tisuća kuna sakrili u podvožju automobila

marihuana, droga
Foto: Dubrovačka policija
05.02.2014.
u 09:55

Dvojica državljana Albanije ulovljeni na GP Karasovići u pokušaju krijumčarenja droge.

Ulaznoj graničnoj kontroli na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Karasovići, u utorak oko 6.45 sati, pristupio je osobni automobil albanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak, a u kojem se kao putnik nalazio 48-godišnjak, obojica državljani Albanije.

Tijekom obavljanja granične kontrole suradnjom policijskih službenika Policijske postaje Gruda i djelatnika carine uočene su preinake u podvožju automobila, zbog čega se posumnjalo na krijumčarenje. Obavljena je detaljna pretraga automobila kada je u preinačenom dijelu prtljažnika pronađeno 20 paketa oblijepljenih ljepljivom trakom u kojima se nalazila marihuana ukupne težine 15.718 grama.

Sveukupna tržišna vrijednost zaplijenjene marihuane procjenjuje se na oko 235 tisuća kuna, dok bi ova količina u uličnoj preprodji dosegla iznos od oko 780 tisuća kuna. Dvojica državljana Albanije su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

>>Na Bajakovu pronašli više od 25 kilograma marihuane

>>Srbin pokušao u Hrvatsku unijeti više od 13 kilograma marihuane

Komentara 1

Avatar Plantago
Plantago
10:14 05.02.2014.

Kaj je to "podvoŽje"???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije