core media

Vladimir Šelebaj nije došao na sud jer pregovara o nagodbi?

Dijana Čuljak Anto Nobilo
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
23.01.2014.
u 18:25

Dijana Čuljak i danas je uzalud došla na Županijski sud u Zagrebu jer joj se, kao ni zadnji put, na ročištu nije pojavio bivši suprug

Dijana Čuljak, bivša televizijska zvijezda, i jučer je uzalud došla na zagrebački Županijski sud, gdje se trebalo odlučivati o pravomoćnosti optužnice u aferi Core media.

Kao i zadnji put, na Optužnom se vijeću nije pojavio prvooptuženi Vladimir Šelebaj, inače bivši suprug Dijane Čuljak. Dostava poziva za njega nije uredna, a u pravosudnim kuloarima nagađa se da se Šelebaj ne pojavljuje na sudu jer pregovara o nagodbi s tužiteljstvom. Dođe li do nagodbe, to će značiti da je Šelebaj priznao krivnju u zamjenu za manju kaznu. 

>>Dijana Čuljak uzalud na sudu, bivši suprug Šelebaj nije se pojavio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije