Jelena Rozga

Dečku je bolje da me zaprosi dok ga drugi ne preduhitre

Jelena Rozga
Foto: Facebook
05.03.2014.
u 16:03

Pjevačica kaže da je sretna i govori o novoj pjesmi “Mentol” za koju je snimila i izazovni editorijal

Nakon što je svoje obožavatelje prije dva mjeseca razveselila pjesmom “Cirkus”, Jelena Rozga pripremila im je novo iznenađenje – pjesmu “Mentol” za koju snima i zanimljiv spot.

Nestašluci s nećacima

– Svaka pjesma ima svoj put i budi neke nove osjećaje. Pjesma “Mentol” je opet nešto novo od mene, drukčiji zvuk, brži ritam i snažan ženski tekst. Rekla bih da je ovo prava ženska pjesma, direktnog teksta o ženi koja uživa u svim aspektima svoje ljubavi, emocionalne i fizičke. Baš kao i u životu, i u ovoj pjesmi žena ponekad mora preuzeti inicijativu i uzeti stvari u svoje ruke – objašnjava nam Jelena po čemu se ova pjesma razlikuje od njenih hitova “Cirkus” i “Nirvana”. 

Provokativan i zanimljiv spot uz brojne seksi transformacije pokazao se odličnom formulom za uspjeh kod stranih i domaćih izvođača, a tog recepta drži se i Jelena.

Svakako da ću osim glazbenog izričaja svojoj publici ponuditi i pomalo drukčiji vizualni izgled. Sa stilistom u novom spotu poigrat ću se svojim izgledom više nego ikada. Jako je moderan, minimalistički, s dozom provokativnosti, ali u granicama ukusne estetike. Za ovaj spot modni studio VAIN napravio je desetak modnih kombinacija kojima ćemo prikazati neko moje novo lice. Pjesma je ono što je uvijek najbitnije, ali vizualni doživljaj danas na ljude ostavlja snažan dojam – kaže splitska pjevačica, o čijem se vizualnom dojmu posljednjih dana puno govorilo. Nakon tračeva da je povećala grudi krenule su šale na račun toga što često nosi iste cipele. Pjevačica se ne zamara takvim napisima, a na pitanje bi li nešto mijenjala na sebi, kaže: – Trenutačno sam zadovoljna svojim izgledom pa ne bih ništa oduzimala ili dodavala, ali nije isključena mogućnost da za deset godina promijenim mišljenje. Što se tiče cipela, ponavljam da smatram kako u zemlji s više od 380 tisuća nezaposlenih smatram neukusnim razmetati se svaki dan novim cipelama i haljinama.

Čarobni odmor u Rimu

Dok joj neki obožavatelji na Facebooku zamjeraju što često nosi iste cipele, drugi je prose. Što na to sve kaže Jelenin dečko čiji identitet ona posebno čuva?

– Pa mom dečku je bolje da se onda požuri i zaprosi me da ga netko ne preduhitri – kroz smijeh je poručila Rozga dečku. Dok čeka na prosidbu i osnivanje svoje obitelji, Jelena uživa u ulozi tete svojim nećacima Lei i Noi. – Oni su moja velika ljubav i obožavam provoditi vrijeme s njima. Priznajem da sam popustljiva teta koja je uvijek na njihovoj strani pa se s njima upuštam u nestašluke. Mali Noa još je beba, ali već sad se razumijemo – kaže Jelena. Rozga dovršava svoj treći samostalni album i kaže da je čeka uzbudljiva godina za koju je nedavno napunila baterije na putovanju.

– Mirom u mojoj oazi, prijateljima i finom hranom opuštam se nakon nastupa, a kada mi treba dulji odmor, otputujem izvan granica... Upravo sam se vratila s desetodnevnog putovanja iz Rima – otkrila je Jelena.     

Ključne riječi

Komentara 11

YB
ybro
16:54 05.03.2014.

"Što se tiče cipela, ponavljam da smatram kako u zemlji s više od 380 tisuća nezaposlenih smatram neukusnim razmetati se svaki dan novim cipelama i haljinama."...no nema veze što koštaju 5500 kuna...e Jelena, Jelena...kakve pjesme takav i mentalni sklop

LO
Louie
16:52 05.03.2014.

Jadan je taj decko . To ce mu biti naj veca greska u zivotu

PE
peugeot
17:06 05.03.2014.

Kakva prepotentna izjava od stare koke. Tvrdi pazar, mirazusa-sponzorusa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije