'Jako je volim'

I Nina Badrić voli Brenu: Ona je megažena!

nina badrić
Foto: Instagram
1/8
10.02.2014.
u 19:54

Nina Badrić gostovala je u emisiji 'Tabloid' RTV televizije, a u njoj je otkrila i što misli o svojoj starijoj kolegici – Lepoj Breni. Srpski Blic prenio je izjavu naše pjevačica, koja za Brenu ima samo riječi hvale.

Nina Badrić gostovala je u emisiji 'Tabloid' RTV televizije, a u njoj je otkrila i što misli o svojoj starijoj kolegici – Lepoj Breni. Srpski Blic prenio je izjavu naše pjevačica, koja za Brenu ima samo riječi hvale.

Brena je pametna, prekrasna žena! Ona odavno zna da je ja jako poštujem i volim. Ona je megažena! Pamtim je kao veliki fenomen i kao osobu koja je napravila apsolutno najveći glazbeni uspjeh na ovim prostorima. A kako je mene oduševila? Kad sam je upoznala prije nekoliko godina u Beogradu. Oborila me s nogu kao osoba, nisam mogla vjerovati da jedna tako slavna osoba može biti tako normalna, rekla je Nina. Badrić je otkrila i da je prije Lepe Brene upoznala brojne druge glazbenike, no ona joj je bila najprizemljenija.

>>Ovo je njezino najležernije izdanje do sada

Ključne riječi

Komentara 7

SE
sestrićna
20:14 10.02.2014.

kako su "naše" sponzoruše pritajeno čekale normalizaciju odnosa kako bi se pokazale u pravom svjetlu..tko su kako razmišljaju i za kog su...

DI
Dingač
20:12 10.02.2014.

za jedne majka za druge maćeha ... ali za sve crkla trula država jugoslavija tvorevina komunističkih i četničkih krvoloka potpomognuta masonima i englezima ... ali nina neće ništa od toga svatiti pa će sa Fahretom Jahić-živojinović zapjevati .... jugoslavijo ...

MO
moskito
20:32 10.02.2014.

Nina kako te nije sramota spominjati tu staru Jugo kafansku pjevacicu koja se najbolje snalazi u cetnickim redovima. O pameti ljepoti netreba nista reci samo cuti kad otvori usta ili se pogleda u ogledalo. Mislim da ti trazis Gazu u srbiji pa se ulizavas da ti ona bude mentor. Jadna li si. Mozda je najbolje rijesenje kupi kartu u jednom pravcu pa kod Brene. Sram te bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije