'Mentol'

Jelena Rozga nikad izazovnija: Golišava i u novom spotu

jelena rozga
Foto: Facebook
1/4
06.03.2014.
u 07:48

Jelena Rozga na svom je Facebooku objavila izazovne fotografije nastale na snimanju njezinog novog spota.

Jelena Rozga na svom je Facebooku objavila izazovne fotografije nastale na snimanju njezina novog spota. Do kasnih sati Rozga je snimala i presvlačila se u razne kostime modnog studija VAIN te snimala atraktivne scene za svoj novi singl "Mentol". U grudnjaku, ali i oskudnom kostimu i visokim čizmama, Jelena je još jednom pokazala da sjajno izgleda.

– Sa stilistom u novom spotu poigrat ću se svojim izgledom više nego dosad. Jako je moderan, minimalistički, s dozom provokativnosti, ali u granicama ukusne estetike. Za ovaj spot modni studio VAIN napravio je desetak modnih kombinacija kojima ćemo prikazati neko moje novo lice. Pjesma je ono što je uvijek najbitnije, ali vizualni doživljaj danas na ljude ostavlja snažan dojam – rekla je splitska pjevačica u nedavnom intervjuu za Večernji.

 

>>Dečku je bolje da me zaprosi dok ga drugi ne preduhitre

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije