ROMANTIČNI STIHOVI

Oliver oduševio prepun Lisinski na prvom od tri rasprodana koncerta

oliver
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/11
15.11.2013.
u 23:15

U romantičnim stihovima velikana hrvatske glazbene scene uživale su sve generacije, a i brojni su poznati došli podržati Olivera iz publike

Oliver Dragojević i Zagreb se vole, poznato je to odavno, a potvrdilo se i večeras na prvom od tri rasprodana koncerta u dvorani Vatroslav Lisinski. U romantičnim stihovima velikana hrvatske glazbene scene uživale su sve generacije, a i brojni su poznati došli podržati Olivera iz publike.

- Dobra večer, opet smo u Lisinskom. Prvi koncert bio je 1978. pa ne čudi što sada imam papire za podsjetnik. Počeo sam zaboravljati - kazao je Oliver Dragojević na pocetku koncerta kojim je dokazao zašto nosi naziv starog morskog vuka.

Tri sata neumorno je pjevao stare hitove, ali i pjesme s novog albuma "Tišina mora". Na pozornici su mu se pridružili i Elvis Stanić, Tedi Spalato i zbor Izvor, a najveću euforiju u prepunoj
dvorani izazvala je pjesma Nadalina uz koju je glazbenik energično plesao.

Oliver će koncerte u Lisinskom održati i subote, te nedjelju.

Nina Badrić i Marko Tolja samo su neki od kolega koji su viđeni na prvom koncertu, no kao ljubitelji Oliverove glazbe pokazali su se i Danijela Gračan, ali i Davor Štern koji je na koncert poveo kćer Dinu.

>>Oliver: Volio bih snimiti duet s Brunom Marsom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije