treba li joj promjena?

Rozgini fanovi apeliraju: Skupimo Jeli za nove cipele

Jelena Rozga
Foto: Facebook
1/5
28.02.2014.
u 12:41

Obožavatelji Jelene Rozge više ne mogu podnijeti da se njihova omiljena pjevačica stalno pojavljuje u istim cipelama te su pozvali na prikupljanje novca kako bi joj kupili nove.

Iako je njezini fanovi obožavaju, čini se da ipak ima jedna stvar koju joj zamjeraju. Obožavatelji Jelene Rozge više ne mogu podnijeti da se njihova omiljena pjevačica stalno pojavljuje u istim cipelama te su pozvali na prikupljanje novca kako bi joj kupili nove.

– Skupimo Jeli za nove cipele; te cipele su postale popularne, malo dosadno!!!; kupi sebi više nove stikle, ko da nemaš para, ove je obula jedno 59637 puta – samo su neki od komentara na njezinu Facebook-profilu ispod fotografija na kojima Rozga nosi crne cipele Gianvito Rossi.

U njima se pojavila početkom siječnja, a u Hrvatskoj je njihova cijena oko 5500 kuna.

>>Okršaj Severine i Rozge: U seksi korzetu najavile novu pjesmu na isti način

 

Komentara 1

Avatar DŠ.....
DŠ.....
16:59 28.02.2014.

ČIme se ovaj narod bavi!? Okanite se tuđih života, jadnici! Pobrinite se prvo za svoj koji je u rasulu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije