Premršava?

Severina obara s nogu u seksi outfitu, no obožavatelji zabrinuti: 'Daj pojedi šta'

severina
Foto: Facebook
1/6
16.02.2014.
u 14:30

Nakon što se sa sinom odmorila, Severina je krenula u nove radne pobjede. Sinoć je bila prava zavodnica u slovenskom Podčetretku, na 'Valentinovom žuru'...

Nakon što se sa sinom odmorila, Severina je krenula u nove radne pobjede. Sinoć je bila prava zavodnica u slovenskom Podčetretku, na 'Valentinovom žuru'. U jako kratkoj, seksi haljinici, crnim mrežastim čarapama i crnim štiklama, Severina je izgledala senzacionalno.

U samo par sati fotografija koju je objavila na Facebooku dobila je preko šest tisuća lajkova. Unatoč izvrsnom izdanju, obožavatelji su joj poručili da mora nešto pojesti, odnosno udebljati se. 'Seve, zakon si, al' brate daj pojedi šta', poručila joj je jedna od obožavateljica.

 

>>Severina na Maldivima uživa uz sina Aleksandra

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
15:06 16.02.2014.

Po čemu ona obara, nema nijednu žensku kvalitetu, ona je sve ono što jedna žena ne bi trebala biti. Promjenila je milijun muškaraca, ima vanbračno rođeno dijete, svađa se sa bivšim oko djeteta i plaćanje uzdržavanja, što to sve govori o jednoj osobi? Po čemu je ona moralna vertikala ovog društva i nju se ide prvu pitati što misli o zajednici muškarca i žene? Pa njoj je to strani pojam, njoj je bitno jedino da se priča o njoj. Bolje izgleda sada nego prije 10 godina, a to je na prirodnoj ili glumičićevoj bazi????????

SL
slyvia
15:13 16.02.2014.

Potcetrtek, jako mjesto - ima oko 3000 stanovnika. To da je nastupila tamo je stvarno vijest dana o kojoj svakako treba izvijestiti.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
15:06 16.02.2014.

Žena se troši, ima previše posla. Milana nema pa mora raditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije