Talijanski izbornik

Prandelli: Trebali smo pobijediti, zaslužili smo tri boda!

'Italy\'s national coach Cesare Prandelli gestures during a training session in Coverciano, near Florence, May 30, 2012. Italy start their Euro 2012 Group C opener against holders Spain in Gdansk on J
'TONY GENTILE'
14.06.2012.
u 20:31

- Možda je taj drugi gol trebao pasti da riješimo susret, no nesumnjivo smo posustali u igri - kaže talijanski izbornik.

Nakon remija s Hrvatskom, talijanski izbornik nije bio previše zadovoljan rezultatom 1:1.

SuperMandžo spasio Hrvatsku, sa Španjolskom za četvrtfinale

- Trebali smo pobijediti, to smo i zaslužili! - istaknuo je Prandelli i prokomentirao zašto azzurri nisu došli do punog plijena.

- Drugi dio naša je igra pala i bili smo kažnjeni. Eto, možda je taj drugi gol trebao pasti da riješimo susret, no nesumnjivo nam je pala igra. Bilo je teško igrati protiv Hrvata. Očekujemo najbolje u trećem kolu i nadamo se pobjedi - rekao je talijanski stručnjak i prokomentirao moguću "namještaljku" Hrvatske i Španjolske u trećem kolu, koju je insinuirao vratar Gianluigi Buffon:

- Ne razmišljam na taj način, ja ću svoju momčad pripremiti da pobijedi Irsku, sve je u sportu, vjerujem, regularno!

Komentara 13

C5
c523h231
20:36 14.06.2012.

Ma da trebali ste ovo i ono. Nad Jelavicem je u prvoj polutki trebao biti penal kod rezultata 0:0 a da je dosudjen ...ti bi vec sada pakovao kofere.Trebali ste izgubiti zato budi zadovoljan i sa jednim bodom.

OB
-obrisani-
20:40 14.06.2012.

Placi... !

GA
gavran
20:35 14.06.2012.

moguce...probajte drugi put...rezultat je 1:1...malo manje arogancije, pa mozda i pobijedite po prvi put...jos nas niste dobili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije