'Nije licemjeran čin'

Kulušić o fotografiji Mamića s Hajdukovim šalom: Nastala je u slavljeničkoj atmosferi

Zdravko Mamić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
22.06.2016.
u 16:35

Da su u pitanju bili navijači Dinama, Vinkovaca, Osijeka, Rijeke ili bilo kojeg drugog kluba i da su zamolili fotografiju sa svojom zastavom ili drugim klupskim obilježjem, postupili bi potpuno isto jer volimo sve hrvatske klubove - kaže Kulušić.

Fotografija snimljena nakon pobjede nad Španjolskom na stadionu u Bordeauxu na kojoj Davor Šuker, Zdravko Mamić, Ivica Lovrić, Ante Kulušić, Tomislav Horvatinčić i još nekolicina prisutnih, poziraju sa Hajdukovim obilježjem danas je zapalila internet, a njenu autentičnost potvrdio je sam Kulušić.

- Nije u pitanju fotomontaža, nego klasični primjer zloćudne obmane hrvatske javnosti od strane pojedinih hrvatskih medija. Fotografija jest vjerodostojna, ali nije nastala prije, nego poslije utakmice i pobjede Hrvatske nad Španjolskom u općem slavlju, euforiji i fešti - kazao je Kulušić za Slobodnu Dalmaciju te dodao:

- Nakon što se jedna skupina navijača Hajduka željela fotografirati sa Zdravkom Mamićem, na što je on pristao, netko je doviknuo želimo li se slikati sa Hajdukovim šalom. Istog trenutka smo pristali. Hajdukovi navijači, oni koji su se nekoliko minuta prije fotografirali sa Mamićem, dobacili su šal sa gornje etaže i tako je nastala ta fotografija. Da su u pitanju bili navijači Dinama, Vinkovaca, Osijeka, Rijeke ili bilo kojeg drugog kluba i da su zamolili fotografiju sa svojom zastavom ili drugim klupskim obilježjem, postupili bi potpuno isto jer volimo sve hrvatske klubove - kaže Kulušić.

Dodaje kako je šokiran iskrivljavanjem istine te da fotografija čelnih ljudi hrvatskog nogometa sa Hajdukovovim šalom nije licemjerni čin.

Komentara 29

CA
cagaljb
17:12 22.06.2016.

Šta je tu provokacija? Šalju poruku da je to pobjeda i za Hajduk i njegove navijače. INDEX novinarski bolesnici i njihov kriminalni vlasnik samo rade na tome da zagade atmoferu oko reprezentacije, oni jednostavno nisu normalni, mržnja ih uništava.

PE
perfa57
16:54 22.06.2016.

Huligani, podvale, iskrivljavanje istine, što je slijedeće u režiji mrzitelja hrvatske reprezentacije i Hrvatske kao države.

DU
Deleted user
17:03 22.06.2016.

Otkako Mamic dovikuje Cacicu hrvatska repka igra sve bolje i bolje... covjek zna svoj posao sta je je :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije