PAMETNE NAOČALE

Samsung bi već u rujnu mogao predstaviti Galaxy Glass

Google Glass
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
27.01.2014.
u 23:16

Uređaj je po funkcionalnosti sličan Samsungovom pametnom satu Galaxy Gear

Velike tehnološke kompanije ubrzano rade na proizvodima koji bi konkurirali Google Glassu. Samsung radi na svojim pametnim naočalama privremenog naziva Galaxy Glass, koje bi najranije mogle biti predstavljene na ovogodišnjem sajmu IFA u Berlinu u rujnu, piše Korea Times pozivajući se na neimenovane dužnosnike.

Prema Korejskom uredu za intelektualno vlasništvo, Samsung je u Koreji već registrirao patent. Uređaj je po funkcionalnosti sličan Samsungovom pametnom satu Galaxy Gear. Uređaj bi se spojio sa smartphoneom kako bi na potpuno ili djelomično prozirnim staklima projicirao upozorenja, omogućio korisnicima da se obavljaju pozive i slušaju glazbu. Samsung Electronics navodno surađuje sa Samsung Displayem na proizvodnji zaslona za naočale.

- Nove pametne naočale koje će predstaviti Samsung novi su koncept nosivog uređaja koji može voditi prema uzbudljivoj kulturi komunikacije. Pametne naočale predstavljat će naš cilj da predvodimo novo tržište s dokazanom sposobnošću - rekao je neimenovani dužnosnik.

>> Sex with Glass - aplikacija za bolje seksualno iskustvo

>> Gledao film s Google Glassom pa završio na policijskom razgovoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije