U slast!

Brzo, ukusno i zdravo. Evo kako pripremiti punjene i zapečene tikvice

punjene tikvice
Foto: Thinkstock
16.12.2013.
u 19:00

Ovo jednostavno, ali brzo jelo oduševit će vaše ukućane

SASTOJCI: 4-5 većih tikvica, 2 mrkve, celer, sir, mrvice, češnjak, luk, peršin, maslinovo ulje, sol, papara

PRIPREMA: Tikvice prepolovite po dužini, žlicom izdubite žlijeb u koji stavite smjesu od naribane mrkve, celera, češnjaka, jaja i mrvica koju ste začinili po ukusu. Pospite ribanim sirom i stavite u vatrostalnu posudu da se peku 15 minuta na 180 stupnjeva, a potom još 5 minuta na 200. Servirajte kao vegetarijanski obrok uz kuhanu rižu ili uz odrezak od seitana te na grilu pečeni tofu

>>I slatki su odlični, ali slani muffini s brokulom i kobasicama su mmm...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije