Naučili smo kako ispeći pile pa je red da se pozabavimo i još jednom namirnicom koja je često na stolu.
Nisu samo zdrava i puna proteina, jaja su spasonosni saveznik. Kad je hladnjak poluprazan ili jednostavno nemate ideju što biste kuhali, a gladni ste, pripremiti kajganu ili ih jednostavno skuhati najbrži je način da utažite glad i uživate. Iako se čini da je jaja jednostavno pripremiti, riječ je o delikatnoj namirnici.
Čak toliko da su jaja zaslužila i svoju knjigu. U čemu griješimo kod pripreme jaja i kako to ispraviti, savjetuje Michael Ruhlman, autor knjige "Egg: A Culinary Exploration of the World's Most Versatile Ingredient".
>>Mislili ste da znate ispeći piceka? 5 pogrešaka koje vjerojatno radite s piletinom
>>Evo zašto biste trebali češće jesti jaja
>>Ludo jednostavan način kako narezati bobice grožđa na pola
Savjetodavac kaže: " .......pa zatim posudu staviti na VRUĆU VATRU." Bilo bi dobro znati kakva je to hladna vatra?!