Gurmani, od subote 8. ožujka pa idućih deset dana vrijeme je za izlaske i degustacije sjajnih menija po povoljnim cijenama.
Počinje Tjedan restorana koji će trajati sve do 16. ožujka. Na jelovnicima čak 53 restorana u Zagrebu i bližoj okolici naći će se 159 predjela, glavnih jela i deserata, a neki će spremno ponuditi čašu vina ili aperitiv.
Svaki od ponuđenih menija ima tri slijeda, a cijena im je u odnosu na uobičajenu prepolovljena.
Prava je to prigoda da u restoranima više cjenovne kategorije isprobate nešto novo. U Tjedan restorana uključili su se i hoteli, točnije njihovi barovi s pozivom “Na koktel u hotel”.
Ondje će svakodnevno od 18 do 19.40 sati kokteli stajati od 20 do 25 kuna, a pripremat će ih s autohtonim hrvatskim sastojkom – šljivovicom! Cilj je ove manifestacije popularizacija domaće gastroscene.
Istražite menije i rezervirajte mjesto.
>>Na Kvatriću za 50 kuna jedeš koliko možeš, do mile volje
>>“Zbog dobre hrane i cijene neću kuhati cijeli tjedan“