recept

Prijedlog za subotnji ručak: Lazanje s četiri sira i ljutim kobasicama

lazanje
Thinkstock
10.01.2014.
u 12:30

Za ovaj ručak će vam biti potrebno oko 50 kuna i pola sata vremena

SASTOJCI: tijesto za lazanje, brašno, pola litre mlijeka, maslac, gorgonzola, mozzarella, gauda, ementaler, muškatni oraščić, papar, peršin, domaća ljuta kobasica

PRIPREMA: Tijesto skuhajte i ocijedite. Bešamel pripremite tako da otopljenom maslacu dodate malo brašna i postupno dolijevate mlijeko i gorgonzolu dok se ne zgusne. Začinite muškatnim oraščićem. U vatrostalnu zdjelu složite tijesto, ribanu gaudu i ementaler, narezanu mozzarellu, malo bešamela i nekoliko komadića kobasice. Nastavite do vrha. Zalijte umakom i pecite 15 min na 160 stupnjeva.

>>Nedjeljni ručak: Brza i fina pita sa svježim kravljim sirom i pečenim jajima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije