POVRATAK U BRLOG

Zanoški ponovno medvjed? 'Pregovaramo, želim doći'

'SPECIJAL MAX 19.09.2012., Dom sportova, Zagreb - Tomislav Zanoski, hokejas KHL Medvescak. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
08.06.2013.
u 22:00

– U kontaktu smo, ali zasad još nije ništa dogovoreno. Bilo bi mi jako drago vratiti se u Zagreb, ali to ovisi o mnogočemu – rekao je Zanoški, koji se za sezonu priprema u Kanadi.

Prije šest mjeseci Tomi Zanoški otišao je iz Medveščaka u suzama, protjerao ga je trener Marty Raymond. Tadašnjem najvećem ljubimcu navijača odlazak u KAC-a bila je najteža odluka u životu, no na rastanku nam je rekao:

– Medveščak je moj klub, Zagreb je moj grad. Nikad mi nigdje neće biti lijepo kao ovdje. Htio bih se opet vratiti.

A na povratak bi mogao čekati manje nego što je mislio. Procurila je informacija da zagrebački klub i Zanoški ozbiljno pregovaraju o angažmanu.

Znakovito, Zanoški je jučer promijenio i profilnu sliku na facebooku. Prije je imao sliku kako u dresu KAC-a diže pehar za prvaka EBEL-a, a sada je stavio sliku u dresu Medveščaka.

Trenutačno je Tomi u Kanadi, ozbiljno trenira i sprema se za sezonu, koja bi mogla biti baš s Medveščakom u KHL-u. Zanoški je zasad rezerviran, ne želi ništa potvrditi. No, ipak nam je priznao:

– Da, jesmo u kontaktu, ali zasad još nije ništa dogovoreno. Bilo bi mi jako drago vratiti se u Zagreb, ali to ovisi o mnogim stvarima. Volio bih da se možemo dogovoriti, ali većinu toga mi radi agent pa ćemo vidjeti...

Povratak Zanoškog oduševio bi i navijače, koji su posljednjih tjedana na klupskim stranicama često zazivali njegov povratak. Borbenost i srčanost koju je uvijek davao Medveščaku navijači mu nisi zaboravili. Uostalom, kada je odlazio, jasno su stali na njegovu, a ne Raymondovu stranu. Čak su i bojkotirali navijanje u prvih 10 minuta iduće utakmice. Raymond je sada u Albi Volan pa prepreka za Tomijev povratak više nema.

A i novi trener Mark French zna što može dobiti od Tomija, gledao ga je dok je dvije sezone igrao u AHL-u protiv njegovih Hershey Bearsa.

U zagrebačkom klubu nisu željeli potvrditi koliko je blizu Tomijev povratak. No, nisu ništa niti demantirali.

– Sve je otvoreno, no zasad nemamo komentara na pitanja o Tomu Zanoškom. Nove igrače objavljujemo u ritmu kako su dogovoreni uvjeti i potpisani ugovori – odgovorio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

>> Glumac je snažan i brz, a na ledu zna sve osim glumiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije