Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko

'Milanović u sukobu s braniteljima traži potporu Beograda'

Karamarko
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
23.12.2013.
u 20:28

Ovo je daleko najlošija vlada od postanka Hrvatske države, kaže predsjednik HDZ-a

Zagrebački HDZ večeras u hotelu Panorama obilježava 24. obljetnicu svog osnutka, a podršku gradskom ogranku dao je i predsjednik stranke Tomislav Karamarko. Prije svečane proslave osvrnuo se na prvu polovicu mandata Kukuriku koalicije.

- Ova Vlada ni po najblažim kriterijima ne može dobiti prolaznu ocjenu. 361.000 nezaposlenih danas, a u veljači se očekuje oko 375.000. BDP pada već osmi kvartal. Šta reći, uvoz raste, izvoz pada. Ljudi nam se iseljavaju iz Hrvatske kao nekad u ona ružna vremena. Potpuno nepotrebno jer Hrvatska ima potencijala da bude razvijena i pristojna Europska država. Uz ovakvu Vladu vraćamo se na Balkan, vraćamo se u te nekakve regionalne saveze za kojima oni pate. Čuli ste ih danas – kazao je Karamarko.

Dodao je kako se Milanović hvali velikim poslom no da bi svima bilo bolje da nisu toliko radili puno jer su toliko štete napravili.

- Da su malo manje radili, Hrvatska bi imala manje štete, a oni možda ostali malo ljepši. Mi smo najprije tražili i predlagali da obnove vladu, da u vladu uvedu neke ljude koji bi možda znali raditi posao, međutim Milanović tvrdi da ima fantastične uspjehe, da je ova Vlada zapravo idealna. Ako mu tako izgleda prva ekipa, kako mu tek izgleda druga i treća. Prema tome, ako neće raditi rekonstrukciju vlade, mi kažemo, dobro idemo na privremene izbore. Ovo je daleko najlošija vlada od postanka Hrvatske države – nastavio je šef HDZ-a.

Dodao je kako takvoj Vladi treba Beograd da im pomogne protiv nacionalističke opozicije.

- To je sramota. Milanović u svom sukobu protiv branitelja koji samo traže poštivanje zakona traži potporu od službenog Beograda i to od onih koji su sudjelovali u agresiji nad Hrvatskim narodom – zaključio je Karamarko.

Sama proslava započela je u 18.30, a uz Karamarka i 'domaćina' Andriju Mikulića, predsjednika gradskog HDZ-a sudjelovali i ostali članovi zagrebačkog HDZ-a, zastupnici te stranke u Gradskoj skupštini te brojni članovi te stranke. Tako su se pojavili i Vladimir Šeks, Gordan Jandroković i brojni drugi. Nakon Hrvatske himne Anja Šovagović Despot izrecitirala je pjesmu Josipa Pupačića 'Hrvatska' i prikazan je kratak film o 24 godine metropole od Hrvatske samostalnosti.

Komentara 52

Avatar popišulja
popišulja
21:37 23.12.2013.

premijer koji si dozvoljava biti robom i slugom nekog trećeg je obična ništarija. samo u HR je mogao parazitirati vječito, jer se boljševizam nije maknuo iz Hrvatske

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
22:40 23.12.2013.

jedina Partija koja nema komunjara je DIJASPORA,ehheehhhe sve ostale pune komunjara..

A9
A*9
21:10 23.12.2013.

Naravno, u Beogradu mu je gazda - vojvoda Nikolić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije