životinje na cesti

Pas i srna na kolniku autoceste A1. Vozači, oprez!

Pojačan promet na A1
Foto: Ilustracija/ Borna Filic/PIXSELL
16.09.2016.
u 07:18

Smanjena je vidljivost na dionicama autocesta: A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac, na mostu Gacka, kao i na A3 Bragana-Lipovac između Velike Kopanice i Lipovca.

Na autocesti A1 treba voziti posebno oprezno zbog životinja na kolniku: -između čvorova Novigrad i Bosiljevo 1 na 56. km (prema dojavi radi se o srni); -između odmorišta Jasenice i vijadukta Božići (prema dojavi radi se o psu), izvijestio je HAK. 

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni te skliski u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru i Lici. Ponegdje ima i magle. Smanjena je vidljivost na dionicama autocesta: A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac, na mostu Gacka, kao i na A3 Bragana-Lipovac između Nove Gradiške i Slavonskog Broda.

Zbog razminiranja promet se od 8 do 18 sati prekida na državnoj cesti DC38 Pakrac-Brestovac između naselja Kusonje i raskrižja za Brusnik (osim nedjeljama do 22. rujna 2016). Vozila se propuštaju zadnjih 15 minuta svakoga sata.

Zbog izgradnje autobusnih stajališta na državnoj cesti DC42 Munjava-Grabovac u mjestu Korita od 7 do 15 sati vozi se naizmjence, jednim kolničkim trakom, uz regulaciju prometa semaforima.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije