MEĐIMURSKI HNS

Posavec: Čačić je očekivao takvu odluku

Matija Posavec
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
16.01.2014.
u 15:47

Na pitanje prijeti li HNS-u u Međimurju raskol, Posavec je odgovorio da do raskola sigurno neće doći, ni na lokalnoj, a niti na nacionalnoj razini.

- Čuo sam se i s Vesnom Pusić koja je rekla da razumije naše stavove i mišljenja koje smo iznosili u srijedu. Čuo sam se i sa Čačićem. Rekao je da je očekivao takvu odluku, te da razumije naše stavove - kaže predsjednik međimurskog HNS-a i župan Matija Posavec, kojemu je žao što je Radimir Čačić isključen iz stranke, no međimurski HNS prihvatio je odluku Predsjedništva i ne misli poduzimati nikakve akcije.

- Puno smo ovih godina naučili od Čačića, no ovaj trenutak poziva na odgovornost. Kao predsjednik županijske organizacije i župan ponašat ću se odgovorno. Svaki član HNS-a ima pravo iznijeti stav, što smo i učinili, a obveza je da poštujemo odluke koje donese Predsjedništvo. Interesi županije i projekti su nam u ovom trenutku najvažniji. Stranka je čvrsta i jedinstvena, a takva će i ostati - ističe Posavec.

Na pitanje prijeti li HNS-u u Međimurju raskol, Posavec je odgovorio da do raskola sigurno neće doći, ni na lokalnoj, a niti na nacionalnoj razini.

- Ova priča je završena, a što će biti sa Čačićem kad izađe iz zatvora, to će on sam odlučiti - zaključuje Posavec. Da raskola neće biti, smatra i saborski zastupnik Dragutin Glavina, koji ne razmišlja o izlasku iz stranke.

>> Matija Posavec: Žao mi je Čačića, ali nećemo narušavati stabilnost

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije