Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK RAZGOVORA

Predsjednica Grabar-Kitarović tijekom vikenda u radnom posjetu Jordanu

kolinda
Foto: Ured predsjednice
11.03.2016.
u 20:08

Grabar-Kitarović i Abdulah II. nastavit će razgovore započete sredinom veljače u Londonu

Predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović boravit će tijekom vikenda u radnom posjetu Jordanu, gdje će s kraljem Abdulahom II. razgovarati o bilateralnim odnosima i globalnim izazovima, od migrantske krize do terorizma, priopćila je danas služba za odnose s javnošću ureda predsjednice.

"Predsjednica Republike Hrvatske boravit će do nedjelje u radnom posjetu Hašemitskom Kraljevstvu Jordan (...) i s kraljem Abdulahom II. razgovarati o daljnjem jačanju bilateralnih odnosa te o ključnim globalnim izazovima, posebice sirijskoj krizi koja je u konačnici dovela i do migrantske krize te o međunarodnoj borbi protiv terorizma, ekstremizma i radikalizma", stoji u priopćenju.

Time će, dodaje se u priopćenju, Grabar-Kitarović i Abdulah II. nastaviti razgovore započete sredinom veljače u Londonu, na rubu donatorske konferencije za Siriju.

>> Washington Post među pobjednike republikanske debate uvrstio i Kolindu Grabar-Kitarović

>> Kći predsjednice Grabar-Kitarović oduševila osvojivši novu medalju

Komentara 26

Avatar Titanov sin
Titanov sin
21:08 11.03.2016.

Predsjednica putuje, drug Ivo nije putovao ali je letio, napravio mjesta za sposobniju osobu.

Avatar ČEPlN
ČEPlN
20:29 11.03.2016.

Iako su izbori prosli, Kolinda je vise od godinu dana predsjednica u medijima kao da njihov kandidat Josipovic nije izgubio. Sto se dogadja? Jesu li mediji nasi ili su nasi mediji ipak tudji?

MI
miso
08:30 12.03.2016.

Što se radi u Jordanu bez delegacije - za koga dela Predsjednica? Priopćenje je nemušto. Ne putuje se tek tako za naše novce, ili to plaća netko drugi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije