Opasno kod Vlade

Umalo nesreća ispred Banskih dvora: Na radnike pala velika količina snijega!

snijeg
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/9
24.01.2014.
u 20:35

Zbog snijega koji je danas zatrpao Zagreb umalo su stradali i radnici koji su ga čistili ispred Banskih dvora na Markovu trgu.

Zbog snijega koji je danas zatrpao Zagreb umalo su stradali i radnici koji su ga čistili ispred Banskih dvora na Markovu trgu.

Radnici su već gotovo sve počistili ispred zgrade Vlade kad je odjednom sa strmog krova počeo padati novi snijeg. Pixsellov fotograf Sanjin Strukić koji je uspio snimiti nemio događaj ispričao nam je da je u tom trenutku jedan radnik bio već pod krovom, a drugi je stajao sa strane.

– Snimao sam kako čiste, a onda je u jednom trenutku pored njih pala velika količina snijega – rekao nam je Strukić i dodao da se radnicima ništa nije dogodilo. Ovo nije prvi put da s krova padne velika količina snijega, to se često događa kad Zagreb "zabijeli".

>>Kaos u Zagrebu: Kolone na cestama, neki busevi ne voze, do taksija nemoguće doći

>>Kalinić: Učenici nisu zatrpani na Sljemenu, na toplom su i u sigurnim rukama

Komentara 3

MA
Maja28
08:52 25.01.2014.

Umalo??? A kada tamo nije???

CV
crna vrana
10:56 25.01.2014.

Ovo je neodgovorno ! Moglo je poklopit "neimenovani visoki izvor iz Vlade ", pa bismo ostali obezglavljeni !

ZD
zdepar
14:21 25.01.2014.

super, počelo je s te strane padati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije