Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ležerni premijer

Smijenio Linića i otišao s Gabrićem na ručak u Tač

Nikica Gabrić
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
07.05.2014.
u 23:26

Interesirao se o tome što Gabrić misli o izdvajanju HZZO-a iz proračuna.

Nekoliko sati nakon što je smijenio ministra financija Slavka Linića i održao novinsku konferenciju u Vladi, premijer Milanović otišao je na ručak u restoran Tač s Nikicom Gabrićem, poznatim oftalmologom i šefom Nacionalnog foruma.

Iako mu se u stranci od tog trenutka događa pravi "rusvaj" jer se riječki SDP pobunio protiv Linićeve smjene, šef SDP-a u Taču je ugodno čavrljao s Gabrićem.

Interesirao se o tome što Gabrić misli o izdvajanju HZZO-a iz proračuna. Milanović i Gabrić poznaju se desetak godina, a njihova je kava koja se pretvorila u ručak dogovorena na proslavi obljetnice Bljeska.

>>Pročitajte što je Linić poručio Milanoviću i vrhu SDP-a

Komentara 35

DU
Deleted user
07:15 08.05.2014.

Ocito mu Gabric sad u teskim trenucima sluzi kao rame za plakanje,drugovi jednom drugovi zauvijek.

OB
Objektivno...
07:08 08.05.2014.

Milanović je očito zatražio korekciju vida jer ne vidi šta mu se događa u partiji A i ovaj doktor... pa jel on nema pametnijeg posla nego se baviti politikom? Zaštoo ne radi ono što zna?

KN
Književnik
07:34 08.05.2014.

Oba još žive u sve tamnijij prošlosti, kao i oni koji su ih ili će ih birati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije