'To je put'

Stanković na Facebooku:'Ne želim Merzelici nikakvo zlo'

Stanković Merzel
Foto: Pixsell
04.02.2014.
u 16:10

"Mislim da je u svim ovim optužbama na županičin račun najvažnija optužba Jasmine Jovev da je 2011. izmišljala izvješće o dva županičina savjeta", piše Aleksandar Stanković.

Novinar i urednik HRT-a Aleksandar Stanković putem Facebook-profila Nedjeljom u 2 objasnio je da sisačko-moslavačkoj županici Marini Lovrić-Merzel "ne želi nikakvo zlo".

U statusu naslovljenom "Ne želim Merzelici nikakvo zlo" Stanković piše da su dali "priliku Jasmini Jovev da kaže svoje, županica ovih dana govori svoje, policija i DORH nek' odrade svoje, i to je to".

"Važno je razlučiti bitno od nebitnog"

"Ovih dana kojekakve se teorije ispredaju o cijelom slučaju, ali sve to ne vrijedi komentara. Važno je razlučiti bitno od nebitnog, a mislim da je u svim ovim optužbama na županičin račun najvažnija optužba Jasmine Jovev da je 2011. izmišljala izvješće o dva županičina savjeta koja su samo te godine potrošila milijun kuna poreznih obveznika", piše Stanković i u četiri točke objašnjava slučaj.

"1. Imamo osobu koja tvrdi da je 2011. milijun državnih kuna potrošeno na potpuno izmišljene aktivnosti i na potpuno izmišljena radna mjesta
2. Imamo radna izvješća tih savjeta iz kojih je razvidno da ta tijela ne rade ništa ili gotovo ništa (aktivnosti im se sastoje od polaganja vijenaca, paljenja svijeća, čupanja ambrozije i sl.)
3. Imamo indicije da ti savjeti koji postoje već 4 godine i koji su do sada potrošili oko 5 milijuna proračunskih kuna služe samo zato da bi se zadovoljili apetiti koalicijskih partnera SDP-a na županijskoj razini
4. O vjerodostojnosti tih savjeta dovoljno govori činjenica da je jedan od članova savjeta osoba koju se prijavljivalo za obiteljsko nasilje i da ga je županica opet i unatoč tome imenovala u jedan od tih savjeta", piše Stanković.

"Rezultat rada – magla"

"Dakle, da sumiramo: 5 milijuna potrošenih kuna, rezultat rada – magla i svjedočanstvo osobe koja tvrdi da je u svemu tome osobno sudjelovala. To je put. Tu treba uprijeti", zaključuje Aleksandar Stanković u statusu na Facebook-profilu Nedjeljom u 2.

>>Marina Lovrić-Merzel: Možda i sama odem u DORH

>>Ovo je kronologija sukoba Lovrić-Merzel i Jasmine Jovev

>>Milanović: Ako je išta od toga istina, županica ima problema

 

 

Komentara 19

NE
neki
16:29 04.02.2014.

A čemu služe toliki savjetnici od el prezidentea, koji ionako nema nikakve ovlasti, a nema nikakvih ni inicijativa? I koliko oni dođu porezne obveznike?

19
1995josip
16:33 04.02.2014.

U tom sdp kokošinjcu ima svega , bilo bi dobro da DORH I USKOK malo pregledaju papire i vide koliko se navodno jelo i pilo , koliko su pojeli sdp , hsp i sdss koalicijski partneri ! Ipak su tou to djeca partizana , ustaša i četnika , a kada treba muljati i trošiti naše kune tu sve razlike prestaju , tu su jednaki ... I pred zakonom neka budu jednaki ..

DU
Deleted user
16:35 04.02.2014.

stankoviću nisi pokazao ni da joj želiš dobro. trebao si ostati neutralan, a nisi, nisi odolio, imaš ti neke svoje račune.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije