'Leteći' vatrogasac:

'Nije to ništa strašno, samo sam poletio'

rijeka
Foto: Snimio čitatelj
1/2
12.11.2013.
u 08:35

"Junak dana" je vatrogasac Mario Tomšić iz Virovitice koji je jučer u Rijeci stao na veliki lim, kada ga je nalet vjetra podigao pa je "poletio". Snimka je postala hit na internetu

Snimka koja prikazuje vatrogasca koji jučer u borbi s burom u Rijeci nije popuštao ni kad ga je jak vjetar digao u zrak na limu koji je pokušavao ukloniti učinila je od njega junaka. No, Mario Tomšić, "leteći vatrogasac" kazao je za Novi list da to tako dramatično izgleda na videu, ali da mu, nasreću, nije ništa.


– Ti ogromni komadi pali su s krova i vjetar ih je nosio po ulici, a da bismo zaštitili ljude i vozila, kolega i ja stali smo na lim da ga ne bi odnio vjetar. Odjednom je naletio jak udar vjetra i podigao i lim i mene i odbacio nas u zid – prepričava zgodu jučerašnjeg uzbudljivog radnog dana Tomšić iz Virovitice, inače pripadnik DVD-a Stružec. Avantura u Rijeci bila mu je zadnja u tom gradu, barem u ovom razdoblju, gdje mu je upravo završila desetodnevna smjena ispomoći u Ini.

Ključne riječi

Komentara 4

IS
istima
10:00 12.11.2013.

Drago mi je da je čovjek dobro prošao :)

DU
Deleted user
11:12 12.11.2013.

Sad može tražiti invalidsku mirovinu, kao svaki pravi hrvat..Dokaz ima..

HO
Hoch03
13:25 12.11.2013.

Steta da ga krije kaciga , inace bi postao poznat. Ovako ce svi sada biti vatrogasci-daskaši po suhom !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije