MIHAEL ZMAJLOVIĆ:

'Vozit ću se vozilom koje mi dodijele, premijer je već rekao sve'

Mihael Zmajlović
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
18.02.2014.
u 14:50

Zmajlović tvrdi da nije naručio nikakav automobil, nego da to radi Središnji ured za javnu nabavu

Ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović u Šibeniku je predstavljao projekt izgradnje posjetiteljskog centra Puljane u sklopu Nacionalnog parka Krka, prenose 24 sata. Pritom je odgovorio na pitanja vezana uz Vladinu nabavu skupih automobila.

– Vozit ću se vozilom koje mi dodijele, a koje će, vjerujem, biti primjerenije od onog koje kao naručujem – rekao je Zmajlović.

Zmajlović tvrdi da nije naručio nikakav automobil, nego da to radi Središnji ured za javnu nabavu te da je Ministarstvo samo "iskazalo potrebu" za automobilom.

– Znam da je atraktivno reći da je ministar naručio ovakav ili onakav automobil, ali nije. Ne bih više o tome ništa komentirao. Premijer je već rekao sve – kaže Zmajlović.

>> 'Ponosan sam da policija napokon dobiva veliki kontingent automobila'

>> Rasplet afere koju je otkrio Večernjak – 'Ugovor ne možemo raskinuti, auti idu u MUP!?'

Komentara 19

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
15:33 18.02.2014.

Čega je ovaj ministar?

CE
cenzura
15:05 18.02.2014.

Lažeš ministre! Sjedi jedan!

AA
aabbcc
18:51 18.02.2014.

Pa to je strucnjak za " 0koliš " ministar, bar tako stoji u texu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije