Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u SDP-u

Za kraj kampanje veliki skupovi u Zagrebu

20.02.2016., Zagreb - Skupstina Foruma zena SDP-a u Hotelu Panorama.  Zlatko Komadina, Zoran Milanovic.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
26.03.2016.
u 19:06

I Zoran Milanović i Zlatko Komadina održat će završni skup u Tvornici kulture, Komadinin je u utorak, a Milanovićev u četvrtak

Kampanja za unutarstranačke izbore u Socijaldemokratskoj partiji (SDP) ulazi u završnicu. Za točno tjedan dana 37 tisuća članova stranke izabrat će novog predsjednika Partije, a obojica kandidata, i Zoran Milanović i Zlatko Komadina, za sam su se kraj odlučili na velike skupove u Zagrebu.

Oba skupa održat će se u Tvornici kulture, Komadinin u utorak, a Milanovićev u četvrtak. Oba kandidata time pokazuju i koliko im je metropola bitna, što ne čudi s obzirom na to da je riječ o najvećoj SDP-ovoj ogranizaciji s oko 6000 članova.

Osim toga, Zoranu Milanoviću je kao Zagrepčaninu posebno stalo da u glavnom gradu postigne što bolji rezultat i dokaže Davoru Bernardiću, koji se u izborima svrstao na Komadininu stranu, da više nije glavni u metropoli. Dva stožera još se nisu uspjela dogovoriti o televizijskom sučeljavanju. Tim Zlatka Komadine i dalje inzistira i na barem jednom sučeljavanju pred članstvom, i to pred Forumom mladih.

– Odustali smo od pet velikih sučeljavanja po gradovima, ali od ovoga ne možemo – kaže Rajko Ostojić, šef Komadinina stožera.

Milanovićev stožer i dalje inzistira samo na televizijskom sučeljavanju, tako da je velika šansa da od svega neće biti ništa. I dok se sučeljavanje još dogovara, sigurno je da će se na sam dan izbora, 2. travnja, obojica kandidata ipak naći na Iblerovu trgu u večernjim satima, kada će se već znati pobjednik.

>>Milanović bi sučeljavanje na TV-u, Komadina pred SDP-om

>>Milanović: Nikad nisam bježao od sučeljavanja, još jednom pozivam Zlatka na TV debatu

Komentara 10

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
22:01 26.03.2016.

Tko god da pobijedi od ove dvojice, na žalost, SDP će i dalje ostati orjunaška stranka. Ništa od pretvorbe u hrvatsku socijaldemokraciju. Čekamo dalje ...

BK
branko-kockica
19:15 26.03.2016.

Nakon što je Reka proglašena evropskom prijestolnicom kulture, slijedćei tjedan možemo proglasiti Tjednom jugoudbaških parazita u Zagrebu. Ej, 6000 članova partije u Zagrebu, niti jedan ništa korisno ne radi.

GO
Gomila
20:51 26.03.2016.

Milanovic i Ostojivic organiziraju svostike i za dom spremni i kradu glasove a cetnici im pomazu sve rade da osiromase i osramote hrvatsku srbi u SDP se uvukli i plesu cetnicko kolo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije