Sveti Lovreč

Zavirite u najveće žive jaslice u Hrvatskoj!

Najveće žive jaslice u Hrvatskoj
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/20
23.12.2013.
u 08:04

U četvrtom izdanju, najvećem i najbogatijem dosad, predstavilo se više od stotinu zanatlija, uglavnom potomaka profesionalnih kaligara, pekara, stolara, kamenoklesra i postolara

Lovrečki bedemi okružili su jezgru staroga grada koja je za ovu prigodu postala Betlehem i pružila kulisu za površinom najveće žive jaslice u Hrvatskoj. U četvrtom izdanju, najvećem i najbogatijem dosad, predstavilo se više od stotinu zanatlija, uglavnom potomaka profesionalnih kaligara, pekara, stolara, kamenoklesra i postolara. Glavna "glumica" ovogodišnjih jaslica u Svetom Lovreču, osmomjesečna Eva Mekis, dobila je prvu glavnu ulogu u životu. Miljenica mame Danijele i tate Kristijana potpuno se uživjela u ulogu novorođenog Isusa Krista. Sljedeća uprizorenja živih jaslica u Sv. Lovreču zakazana su za blagdane 26. prosinca i 6. siječnja.

>> Gotovo 200 mještana oživjelo jaslice u srcu Istre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije