Kritizira DORH

Željka Markić potvrdila da je bila na obavijesnom razgovoru

Željka Markić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.12.2014.
u 12:12

– Ne mogu reći o čemu mi s njima razgovaramo – kazala je Markić

Željka Markić potvrdila je Hrvatskom radiju da je bila na obavijesnom razgovoru u USKOK-u.

– Ne mogu reći o čemu mi s njima razgovaramo – kazala je Markić i dodala da je tema razgovora "vezana uz građansku inicijativu 'U ime obitelji'".

"DORH funkcionira kao produžena ruka SDP-ove Vlade i predsjednika Josipovića"

– Mogu reći da su sve informacije vezane uz aktivnosti referendumske inicijative "Birajmo zastupnike imenom i prezimenom" već dostupne svim državnim institucijama i da mi činjenicu da se poziva, dan za danom, ljudi iz inicijative smatramo političkim pritiskom i da Državno odvjetništvo funkcionira kao produžena ruka SDP-ove Vlade i predsjednika Josipovića, zbog naših zahtjeva da se promijeni izborni sustav, zbog pitanja zašto se ne raspišu tri građanska referenduma u isto vrijeme s predsjedničkim izborima i što je sa pola milijuna SDP-ovih birača samo mjesec dana pred predsjedničke izbore – kazala je Markić.

Dodala je da ih nitko ne bi pozivao na razgovore da se ne bave tim temama koje je nabrojila.

>>'Vlast preko DORH-a pokušava zaustaviti i ušutkati naše aktiviste'

>>Ruža Tomašić, 
Željka Markić, Milan Kujundžić: za razaranje doma - spremni!

Komentara 56

DU
Deleted user
12:32 05.12.2014.

Mene vise zanima da se napokon zna koliko Hrvatska ima biraca.

AJ
ajmo
12:24 05.12.2014.

A mene isto kao građana zanima koliko mi birača imamo i ako je imalo sa tim manipulirano onda onaj tko vodi izbore mora odmah u zatvor jer da netko vlada u demokratskoj zemlji a da nije izabran od naroda to je dno dna i sumrak civilizacije. Onda se ne razikujemo po ničem od Talibana.

DO
dobar
12:43 05.12.2014.

Izgleda da je to tajna koliko u Hrvatskoj ima biraca i da ako nesto pitas ides na obavjesni razgovor da ti prisiju neku izmisljenu krivnji ala Visinski. Pocela su ponovno olovna vremena. Svaki dan privode nekoga za verbalni delikt, kojaa demokracija. Ako narod nesmije znati koliko biraca ima a sto onda narod moze znati i kome da vjeruje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije