DUGOROČNI PLAN

Puhovski: Milanović se želi kandidirati za predsjednika države

15.04.2016., Zagreb - U Saboru je odrzan okruglii stol u organizaciji GONG-a o Ustavnom sudu. Zarko Puhovski. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
30.08.2016.
u 15:45

Drži i da Milanoviću i SDP-u curenje snimki neće nimalo štetiti

Politički analitičar Žarko Puhovski uvjeren je da iza svega stoji dalekosežni plan Zorana Milanovića da se za tri i pol godine kandidira za predsjednika države.

– On je tim sastankom želio poručiti kako on može sa svima razgovarati, bolje i od Andreja Plenkovića, ali i bolje od predsjednice u čiji je teren također ušao i koju želi očito pobijediti kao protukandidata na predsjedničkim izborima – smatra Puhovski.

Drži i da Milanoviću i SDP-u curenje snimki neće nimalo štetiti. Eventualno će izgubiti dio glasova na ljevici zbog stava oko pozdrava “Za dom spremni”, ali to su vjerojatno, kaže Puhovski, isti oni glasovi koje je izgubio u trenutku kada je potpisao koaliciju s HSS-om. Da će dobiti išta s desnice, Puhovskom je teško zamisliti.

>> 'Zadivio me 'ustaša' Milanović, spreman je za malo vlasti nositi petokraku i slovo 'u''

Komentara 36

TR
TrvtkoKomadina01
15:58 30.08.2016.

smrade puhpvski, ne smradi nam više okoliš !

Avatar Allemann
Allemann
16:04 30.08.2016.

Bože moj, kome se sve danas daje glas u javnosti!

SW
swic
15:57 30.08.2016.

Sta ovaj sve iprica i ostade ziv .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije