Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.06.2012. u 12:00

Podnijevši kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe koja je otkucala sadržaj njezinog maila, Holy je praktično pozvala Ostojićeve forenzičare da u sklopu istrage pročešljaju server koji koristi SDP

Mirela Holy, ministrica zaštite okoliša i prirode u ostavci, svojim je pismom direktoru HŽ-a već nanijela političku štetu vladajućoj stranci, ali pitanje je hoće li slučaj stati na tome. Podnijevši kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe koja je otkucala sadržaj njezinog maila, Holy je praktično pozvala Ostojićeve forenzičare da u sklopu istrage pročešljaju server koji koristi SDP. Po zakonu velikih brojeva ne treba isključiti da istražitelji naiđu i na još neki mail koji kompromitira pošiljatelja.

Lingvističko pametovanje

Premijer više ne želi 
tolerirati toleranciju

Zoran Milanović, premijer, na dodjeli nagrade Luka Ritz za promicanje tolerancije održao je predavanje iz latinskog i zaključio da se - ne zalaže za toleranciju. Prave riječi na pravom mjestu. Baš.

Visoka kuhinja

Bajsove složene pizze odlaze u povijest

Damir Bajs, saborski zastupnik HSS-a, u jednom danu doživio je dva teška udarca. Iz stranke su mu uputili ultimatum da vrati saborski mandat ili iskaznicu HSS-a, a iz bivšeg ministarstva su mu poručili da pizza nije “složeno jelo” kakvim ga je Bajs proglasio. Bivši ministar je objektima brze prehrane zabranio prodaju pizze “jer je to jelo koje se ne može smatrati jednostavnim” što je Veljko Ostojić napokon izmijenio. U slast!

Poznań Pride

Poljubac iz Kaštel Štafilića obišao svijet

Domagoj Gurdon, hrvatski navijač iz Kaštel Štafilića, na utakmici protiv Irske u Poznańu uspio je pobjeći cjelokupnom osiguranju, utrčati na teren i čak poljubiti Slavena Bilića. Gurdon je već poznat javnosti jer je za vrijeme Eura u Beču 2008. za okladu (100 gajbi piva) utrčao na utakmicu Austrija – Hrvatska, a potom ga je dodatno nagradila i jedna poznata pivovara čiji je šal razvio. Ne znamo još kako će naplatiti ovogodišnji ulet, ali nakon što je svijet obišla fotografija na kojoj strasno ljubi izbornika zaslužio je bar neko priznanje od hrvatske LGBT zajednice za promicanje istospolne nježnosti u javnosti.

Komentara 11

OB
-obrisani-
12:53 13.06.2012.

Nakon ovog insidenta esdepenjare više ne šalju emajliranu poštu. Služe se "javkama", od usta do usta, u trojkama. Nda.

ST
stefff
13:04 13.06.2012.

sve se zna i nezna što se radi samo oni znaju

OB
-obrisani-
12:32 13.06.2012.

OZNA sve dozna. Svoj, svojega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?