Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

HTV prikazuje hrvatske filmove prekasno

ivo gregurević
Robert Anić/PIXSELL
15.10.2013. u 11:56

Kada su filmski tata i mama, Ivo Gregurević i Anja Šovagović, nešto poslije ponoći dvadeseti put rekli ‘Iva, prestani snimati’, sva ranoranilačka publika ovog kasnonoćnog spektakla već je davno prestala gledati

Sinoć u 11 sati i 18 minuta počelo je prikazivanje još jednog hrvatskog filma u njegovu uobičajenu terminu. Kraj je bio u jedan sat, ali rijetki su to dočekali budni. Kada su nešto poslije ponoći otac Ivo Gregurević i mati Anja Šovagović dvadeseti put rekli Ivi (15) da prestane snimati, svi su već davno prestali gledati. Samo za ranoranilačku publiku ovog kasnonoćnog spektakla objavljujemo da se film Tomislava Radića na kojem su nenamjerno zaspali zove “Što je Iva snimila 21. listopada 2003.“

Mala Iva je za petnaesti rođendan od poočima, tj. očuha, Ive Gregurevića, dobila digitalnu kameru i snima ukućane,. mamu koja u kupaonici pere kosu, jer dolaze gosti ili tatu Ivu Gregurevića koji se dere na mamu jer nije kupila škampe za njemačkog biznismena koji im treba doći na večeru. Budući da ste pogodili da je najčešća rečenica u filmu ona naredba Ivi (prestani snimati!), onda sigurno i znate kad ste zaspali: kad je ona izrečena dvadeseti put.

Da je prikazan u 20 sati, Radićev bi vas film zabavio i lijepo biste mogli zaspati nakon prvih pet minuta prve epizode odgojno-obrazovne serije Stipe Božića o letenju. Ona je, i to ste pogodili, prikazana kad joj vrijeme nije (u 20 sati), što može značiti da za nju i nema pravog vremena. U njoj čestiti alpinist i dragovoljac Stipe Božić obrazuje naciju svojim uvodnim predavanjem o Ikaru, Dedalu, Faustu Vrančiću i Slavoljubu Penkali, a onda prelazi na dužu reportažu o Matku Raosu koji popravlja stari avion. Pravi urednik izbacio bi uvodni dio.

>> 'RTL danas' svrstao nobelovku uz bok Nives Celzijus

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?