Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA DOGOVORA

Splitski gradonačelnik ne popušta, KK Split bi mogao završiti i u stečaju!

Ivo Baldasar
Ivo Čagalj/PIXSELL
04.06.2014.
u 20:34

Bivši treneri i igrači potražuju više od deset milijuna kuna.

Ukoliko vjerovnici ne prihvate ponuđeni model ili ne prilože plan za restrukturiranje košarkaškog kluba Split, moglo bi doći do stečaja i potpunog kolapsa trostrukog prvaka Europe.

Upozorio je na to splitski gradonačelnik Ivo Baldasar jer Grad Split je većinski vlasnik kluba, od kojeg neki bivši treneri i igrači potražuju deset milijuna kuna i nisu dosad uspjeli postići nikakav dogovor.

Igračima i trenerima gradonačelnik u priopćenju poručuje da umjesto vršenja medijskog pritiska na grad i gradske službe, prihvate postojeći plan restrukturiranja kluba ili Nadzornom odboru predlože svoj plan držeći se pri tom zadanih financijskih okvira.

>> Pročitajte vapaj za pomoć bivših igrača i trenera KK Splita, kojem prijeti gašenje

Ključne riječi

Komentara 2

HE
hercegbosna
22:31 04.06.2014.

Nije realno ugasiti klub koji ima zavidnu povijest,istina da sada nije u vrhu,ali gasenjem tog kluba umrla bi kosarka u Splitu,samim time tisuce i tisuce talenata bi propalo,sramota...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije