Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GIMNAZIJSKE NAGRADE "ANTUN"

Dvadesetu obljetnicu dodjele nagrada šibenskih gimanazijalaca krasi bogat glazbeni program

Luka Brajković/Universal Music
21.05.2024.
u 20:39

Na Tvrđavi svetog Mihovila nagrade će, u 11 kategorija, biti dodijeljene najuspješnijim učenicima, profesorima i njihovim projektima

Dodjela gimnazijskih nagrada “Antun” priredba je koju su osmislili šibenski gimnazijalci, a nagrade se dodjeljuju najuspješnijim učenicima, profesorima, ali i školskim projektima. Program, u organizaciji Gimnazije Antuna Vrančića, održati će se u petak, 31. svibnja, na Tvrđavi sv. Mihovila, a bogati glazbeni program obilježiti će dvadesetu obljetnicu ove priredbe. 

Glazbenici koji će nastupiti na ovogodišnjoj dodjeli nagrada su proslavljeni Jacques Houdek, Večernjakovo novo lice godine Miach, vokalni ženski trio Gelato Sisters, šibenska klapa Gimnazijalke i srednjoškolski rock sastav Freston, koji u svojim pjesmama miješa razne žanrove u svrhu pronalaska dobrog zvuka i energije. Ne smijemo zaboraviti i pobjednika ovogodišnjeg showa “The Voice”, maturanta Martina Kosovca, koji je svojim izvedbama u showu osvojio hrvatsku, ali i stranu  publiku, te je komentirao svoj dolazak na priredbu šibenskih srednjoškolaca. 

- Jako mi je drago što su sam pozvan da uveličam glazbeni program jubilarnog 20. izdanja dodjele gimnazijskih nagrada ‘Antun‘, a posebno me veseli što ću nastupiti na jednoj od najljepših koncertnih lokacija u Hrvatskoj, Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku', rekao je Kosovec

Bivši gimnazijalci, Andrea Vodanović i Dorijan Klarić, prije 20 su godina osmislili ovaj projekt po uzoru na glamurozne dodjele nagrada u svijetu, a sada ih možete vidjeti u ulozi domaćina. 

Nagrade talentiranim gimnazijalcima, njihovim profesorima i zajedničkim projektima dodjeljuju se u 11 kategorija, a do sada su nagrade dobila i brojna poznata hrvatska imena poput Arsena Dedića, Maksima Mrvice, Miroslava Lilića, Loredane Bahorić, Branka Viljca te mnogih drugih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije