Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesna zabuna

Bijesna mladenka razočarala se vjenčanicom koja joj je stigla: 'Kada sam shvatila što sam učinila, bilo mi je jako neugodno'

Facebook
20.05.2024.
u 15:30

Dobila je odgovor iz trgovine vjenčanica i odmah joj je sve bilo jasno

Buduća mladenka bila je bijesna kada joj je stigla naručena vjenčanica koja joj se niti malo nije činila kao ona na slikama. Žena je priznala da je poslala ljutitu poruku trgovini tražeći povrat novca za haljinu i osjećala se frustrirano što će njezina potraga za savršenom haljinom morati početi ispočetka, piše Mirror. 

Priložila je fotografije haljine koju je odabrala na lutki na kojoj je prikazan dizajn ribljeg repa s volanima, prije nego što ju je usporedila s onim kako je haljina izgledala na njoj, s mnogim detaljima koji nedostaju.

VEZANI ČLANCI:

No, tada je shvatila svoju pogrešku koja ju je posramila. Naime, trgovina joj je odgovorila: "Pozdrav, obukli ste haljinu naopako, molim vas obucite je na pravi način pa vidite stoji li vam onda." Mladenka je to smatrala urnebesnim, iako se osjećala posramljeno.

Sve je podijelila na Facebooku, napisavši: "Prije dva tjedna stigla mi je vjenčanica. Bila sam jako uzrujana zbog toga kako izgleda i poslala sam ljutiti e-mail tvrtki želeći ga vratiti. Fotografirala sam se u haljini rekavši im da ne izgleda nimalo poput onoga što sam naručila. Pa, danas sam dobila ovaj odgovor od tvrtke. Tko je mogao znati da šalju vjenčanice naopako? ...haljina je zapravo ispala prekrasna."

Foto: Facebook

Objava je prikupila stotine dijeljenja, a jedna je osoba komentirala: "Djevojko, umirem od želje da vidim tvoje slike s njom naopako." Netko drugi je napisao: "Hvala ti na ovome! Trebao mi je smijeh! Jednostavno te volim! Izgledala si prekrasno, čak i dok je haljina bila naopako!" A još netko je dodao: "Upiškit ću se od smijeha."

"Ali stvarno, tko šalje vjenčanicu okrenutu naopako?", pitao se netko. "To bi se sigurno i meni dogodilo, previše sam smotana", dodala je još jedna korisnica. "Mora da ste ih dobro nasmijali kada su vidjeli vašu poruku i fotografiju", glasio je još jedan komentar. 

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

Komentara 1

MO
montello
09:35 21.05.2024.

sad joj se svi smiju trebala je bolje pogledati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije