Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wow!

Dijetetičarka pronašla prirodan 'lijek' za mamurluk: Napravite ovu limunadu i svi simptomi će proći

saltandsagenutrition/TikTok
25.01.2022.
u 07:00

​​​​​​​Kako kaže, ovaj napitak će smirit želudac, bolove u trbuhu, glavobolju i pružiti hidrataciju - sve ono što vam treba jutro nakon burne noći.

Monica D'Agostino, dijetetičarka iz SAD-a nedavno je podijelila kako priprema zdravi osvježavajući napitak koji je ujedno i "prirodan lijek" za mamurluk. 

U veliku staklenu čašu vode Monica dodaje limunov sok, otprilike 3 velike žlice - ona koristi kupovini u boci, a možete koristiti i prirodan cijeđeni. Zatim dodaje pastu od đumbira (2-3 žličice) uz opravdanje da je također bolje koristiti svježi ribani, ali trenutno ga nema i nije strašno ako koristite ovakav, kupovni.

Za kraj dodaje malu vrećicu kurkume i crnog papra sa zaslađivačem - ovaj proizvod se ne može kupiti kod nas, ali možete dodati žličicu kurkume, mljevenog papra i sladila po želji, djelovat će na isti način.

Sve dobro promiješa, stavi led i pije ovaj osvježavajući napitak kroz dan. 

Kako kaže, napitak će smirit želudac, bolove u trbuhu, glavobolju i pružiti hidrataciju - sve ono što vam treba jutro nakon burne noći.

@saltandsagenutrition Recovery Lemonade for my party people #lifehack ♬ original sound - saltandsagenutrition

Poslužite se ovim odličnim trikom i iscijedite sav sok iz limuna: Potreban vam je samo štapić za ražnjiće!

Ovo je 10 namirnica koje ni nutricionisti ne bi konzumirali:

1/11
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije