Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuto pitao psihoterapeutkinju:

'Djevojka s kojom sam spavao zapravo je muškarac, jesam li ja sada gay?'

Shutterstock
08.10.2020.
u 20:00

Supruga ga je počela odbijati za seks, pa je utjehu potražio negdje drugdje.

Jedan 37-godišnji oženjeni muškarac i otac petero djece obratio se psihoterapeutkinji Deidre jer je počeo preispitivati svoju seksualnost. Naime, nakon 20 godina veze i braka sa sadašnjom suprugom seks je postao loš. Ona ga je počela sve češće odbijati uz opravdanje da je za nju seks samo još jedna obaveza u danu i da želi da se završi što prije. Osjećao se odbijeno i povrijeđeno, pa je počeo izlaziti. 

"U jednom pubu upoznao sam prekrasnu ženu s kojom sam odmah nekako 'kliknuo'. Viđali smo se i upoznavali idućih nekoliko tjedana. Duhovita je, simpatična i zaista brine o sebi. Počeli smo flertati, a nakon mjesec i pol dana od upoznavanja otišli smo kod nje kući. Po prvi put nakon dugo vremena sam se osjećao poželjno. Počeli smo se ljubiti, a onda sam saznao da je ona zapravo muškarac! Nisam se obazirao i nastavili smo se dalje strastveno ljubiti, a seks je bio fantastičan."

Muškarci u Hrvatskoj sve više povećavaju penis, ali bez odlaska pod nož:

Osim što se osjeća grozno jer je prevario suprugu, pita se i je li to znači da je gay ako je stupio u odnose s transrodnom osobom.

"Bio ti je privlačan jer si mislio da je žena, pa je bilo gotovo nemoguće da strasti samo tako splasnu kada si shvatio da je muškarac. Mislim da ne trebaš brinuti o svojoj seksualnosti. Radije razmisli o prevari koju si učinio. Tvoja supruga brine o petero djece dok ti izlaziš, nije neobično da sad tek ne želi imati odnose s tobom. Reci joj da ju voliš, brini o djeci i daj joj vremena da se opusti i napravi nešto samo za sebe.", savjetuje Deidre.

Ovo je 12 najbizarnijih razloga zbog kojih su ljudi zatražili razvod braka:

1/12
Ključne riječi

Komentara 5

MA
majstorsmora
20:47 08.10.2020.

U mom selu peder je samo onaj sta prima. Onaj koji jebe nije. On je Jebach.

BI
biskupijaizaustrijeuhdzovojslu
20:41 08.10.2020.

ovo je pop trolj doveo doma dražena klarića,onako zalizanog pa sad kao da pita deadrie .ovo njega muči je li gay ili ne......

MM
Marljivi mrav
20:37 08.10.2020.

Haha ako te je nataknula i razvalila... kad sjediš na wc školjci ,a samo ispadne iz tebe da ne stiskaš onda je to to... nema sumlje da si" pešo"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije