Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mislila je da ju vara

Htio se našaliti sa suprugom, a ona sjela na pod i briznula u plač: "Zašto si to uopće objavio?"

TikTok/@thecrazyfamilynoo
11.11.2022.
u 16:30

Nisam stvarno očekivao da će početi plakati..., rekao je duhoviti suprug, nakon što mu 'fora' nije upalila kako je očekivao.

Nakon što je na društvenim mrežama pokazao kako je svoju suprugu 'digao na foru' i rasplakao, anonimni je muškarac razbjesnio svoje pratitelje koji njegovu šalu nisu smatrali duhovitom; vjerojatno zbog toga jer mu je zbog nje supruga završila na podu kupaonice, jecajući...

On je naime u svom kratkom TikTok videu na @thecrazyfamilynoo pokazao kako je u svoje nošene hlače stavio kondom, a onda ih bacio u pranje. Nakon što je iscenirao da ona pronađe kontracepciju, kamera je spremno čekala da žena provjeri džepove.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

Ipak, umjesto da histerizira kako je valjda očekivao ili da ga napadne, jadna je žena, vidjevši kondom u suprugovim hlačama, sjela na pod i počela neutješno plakati...

Duhoviti je muškarac u svom TikTok videu objasnio da je kamera bila u kutu kupaonice, gdje ju nije mogla primjetiti. Ipak, ništa nije prošlo kako se nadao...

@thecrazyfamilynoo went too far 🙈 #thecrazyfamilynoo ♬ original sound - Thecrazyfamilyno

- Nisam stvarno očekivao da će početi plakati... - rekao je, a njegov je zlobni humor pogledalo više od 400 tisuća pratitelja; i gotovo nikome nije bio smiješan.

- Sada će te stalno gledati preko ramena, misleći da joj se nešto sprema... - napisao je jedan pratitelj.

"Ona zaslužuje bolje od tebe", dodao je drugi kritično.

"Upravo si joj dao razlog da uvijek sumnja u tebe. Povjerenje je narušeno, čak i ako ti to ne kaže naglas.", upozorio je treći, a većina se složila i da ne mogu vjerovati da je snimku s neuspjelom forom i uplakanom suprugom ipak objavio online.

- Mislim da ćeš od sada sam prati svoje hlače! - našalio se netko, prenosi The Sun.

Istraživanje otkrilo nakon koliko spojeva se parovi prvi put seksaju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije