Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPROBAJTE!

Imate problema sa začepljenim odvodima? S ovim jednostavnim trikom odčepit ćete ih brzo i bez napora!

Shutterstock
19.04.2022.
u 06:38

Odvodi se obično začepe zbog kose, proizvoda za pranje kose i prljavštine, bez obzira na to koliko ste oprezni

Začepljeni odvodi mogu biti prava noćna mora, pogotovo jer porast razine vode i prljavštine ostavlja tuševe i umivaonike jako prljavima. No, kraljica čišćenja, gospođa Hinch, u svojoj Facebook grupi otkrila je jedan trik kojim ćete brzo i jednostavno odčepiti kuhinjske i kupaonske odvode, piše Express.

 Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda`

1/5

Odvodi se obično začepe zbog kose, proizvoda za pranje kose i prljavštine, bez obzira na to koliko ste oprezni. Skupljena prljavština spriječit će vodu da teče kroz odvod i tako ostaviti prljavu vodu da stoji u umivaoniku, tušu ili sudoperu. No, rješavanje problema začepljenog odvoda može biti lako i ne mora uključivati niz skupih proizvoda za čišćenje kupljenih u trgovini.

Jedna obožavateljica u Facebook grupi je tražila savjet kako popraviti cijevi koje sporo odvode vodu, a gospođa Hinch brzo joj je odgovorila. Naime, sve što je potrebno je krema za uklanjanje dlačica, odnosno krema za depilaciju.

- Istisnite cijelu bočicu kreme u odvod i ostavite da stoji nekoliko sati prije nego što isperete. Neće oštetiti cijev, a riješit će začepljenost - odgovorila joj je gospođa Hinch.

Mnogi korisnici grupe oduševili su se ovim trikom, te izrazili svoje zahvale u komentarima.

- Djeluje sjajno, odvodi se zaista odčepe - napisala je jedna korisnica.

- Ništa mi nije tako brzo odčepilo odvode kao krema za depilaciju. Sjajan trik - dodala je druga.

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije