Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaprepastila mnoge

Influencerica (33) još živi s roditeljima: ‘Dug je popis stvari koje ne radim'

Instagram
19.04.2024.
u 13:30

Priznala je da su joj 62-godišnji i 72-godišnji roditelji 'najbolji prijatelji'

Elle McNamara ima 33 godine i popularna je kreatorica lifestyle sadržaja, ali još uvijek živi kod kuće sa svojim roditeljima. Elle se na društvenim mrežama naziva Bambi Does Beauty online i redovito dijeli videozapise o njezi kože, šminki i kosi sa svojih 600.000 pratitelja.

Ne samo da dijeli sve što se tiče ljepote - ona također dijeli savjete koje bi voljela da je znala u svojim dvadesetima, ali je također nedavno progovorila više o svom osobnom životu i gdje se trenutno nalazi, piše The Sun.

VEZANI ČLANCI:

U kratkom isječku Elle je nanijela balzam za usne i otkrila: "Stvari koje radim ljudi smatraju čudnim u mojim godinama." Potom je priznala da još uvijek živi kod kuće s majkom te je priznala da su joj 62-godišnji i 72-godišnji roditelji 'najbolji prijatelji'.

Influencerica je također rekla da nije u vezi 14 godina i da ne želi imati djecu. Unatoč tome što je slobodna, također je otkrila da se jako malo trudi pokušati to promijeniti jer nikada ne ide na aplikacije za spojeve i ne izlazi s muškarcima. "Što sam starija, postajem sve više introvertna." Osim toga, Elle je rekla da nikada nije naučila voziti auto i da nikada ne pije alkohol, jer mrzi taj okus.

Isječak je postao viralan s više od 174 tisuće lajkova i preko 5000 komentara. Ispovijesti djevojke ostavile su mnoge zaprepaštenima, a mnogi su u komentarima kritizirali dugačak popis stvari koje ne radi. Jedna je osoba napisala: "Naučiti voziti nužno je i s obzirom na godine vaših roditelja trebali biste zbog njih."

Netko drugi je komentirao: "Sve stvari koje ne radiš.. što zapravo onda radiš?" "Postaješ sve više introvertna jer ne radiš ništa", napisao je treći. U međuvremenu je četvrta osoba savjetovala: "Pokušaj raditi više stvari." "Ta stvar s vožnjom je takav nedostatak za tebe i sve oko tebe", tvrdio je peti korisnik. "Pitam ovo kao netko tko je već prilično mlad izgubio jednog roditelja. Obitelj vam se čini važnom, ali kad vam roditelji preminu, kakav će vam osjećaj obitelji ostati ako niste upoznali partnera ili stvorili jake društvene veze?", upitao ju je netko. 

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije