Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni gameri

Japanski brend Uniqlo odao počast 25-godišnjoj videoigri

uniqlo
Uniqlo
06.05.2012.
u 00:01

U povodu 25. rođendana akcijskog serijala \"Metal Gear\" japanski Uniqlo kreirao je specijalnu kolekciju majica posvećenu svim vjernim obožavateljima ove videoigrice

Japanci ne mogu živjeti bez videoigrica - to je zakon koji svi poštuju. No što moda ima s tim? Japanski brend Uniqlo proširio je kolekciju T-shirtica linijom majica posvećenoj videoigri \"Metal Gear\" koja ove godine slavi 25. rođendan.

U Japanu se linija nalazi u prodaji od travnja, no na internacionalno tržište doći će ovih dana. Kolekcija majica, koja je hommage akcijskom serijalu koji više od dva desetljeća oduševljava kako igrače, tako i kritičare, sastoji se od 14 modela, a tri ekskluzivne majice dostupne su u novoj tokijskoj flagship-trgovini. Majice su dostupne po 150 kuna, a sigurni smo da će je svi neumorni videogameri nabaviti - barem u Japanu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije