Kako pripremiti savršen rižoto? Samo slijedite upute chefice hotela Esplanade, Ane Grgić Tomić
Danas je na meniju kremasti rižoto od jadranskih kozica s kremom od komorača, rajčica i uljem od bosiljka. U ovom jednostavnom receptu sastojke možete prilagoditi vlastitom ukusu, a ključ izvrsnog okusa bez ikakve sumnje je bijelo vino koje jelu daje posebnu notu.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Đe'š pomidor i kozice miješati. Cijeli rižoto potom ne daje na ono što bi trebao. Na kozice.