Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chefovi preporučuju
Povratak na članak

Kako pripremiti savršen rižoto? Samo slijedite upute chefice hotela Esplanade, Ane Grgić Tomić

Danas je na meniju kremasti rižoto od jadranskih kozica s kremom od komorača, rajčica i uljem od bosiljka. U ovom jednostavnom receptu sastojke možete prilagoditi vlastitom ukusu, a ključ izvrsnog okusa bez ikakve sumnje je bijelo vino koje jelu daje posebnu notu.

Komentari 1

UN
Unel29
13:31 26.02.2023.

Đe'š pomidor i kozice miješati. Cijeli rižoto potom ne daje na ono što bi trebao. Na kozice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.