Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kandidatkinje obavile sistematski pregled

estetikom do zdravlja (1)
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/7
PR
Autor
PR članak
27.05.2013.
u 15:05

Tegobe s kralježnicom i dermatološki problemi ponukali su naše kandidatkinje da se prijave za projekt

Zdravstveni projekt “Estetikom do zdravlja“, koji Večernji list provodi u suradnji s partnerima Croatia zdravstvenim osiguranjem, Poliklinikom Croatia zdravstveno osiguranje i centrom ljepote Le Studio, već se zahuktao. Naše su se dvije kandidatkinje, Zagrepčanke Vlatka Pavić i Sanja Grubačević, rado odazvale pozivu da u Poliklinici Croatia zdravstveno osiguranje obave sistematski pregled. Učiteljica po struci, Vlatka Pavić, prijavila se zbog tegoba s vratnom kralježnicom, a Sanju Grubačević najviše muče dermatološki problemi na licu.

- Već duže vremena trpim jake bolove u vratnoj kralježnici, a uz to su onda povezane i glavobolje i opće loše zdravstveno stanje. Kada sam se prijavljivala, mislila sam samo na to kako da se oslobodim te stalne boli – kaže gđa. Pavić.

Sanja Grubačević pokušavala se na razne načine riješiti crvenih mrljica po licu, no dosad bez uspjeha.

- Važno je učiniti nešto za sebe i svoje zdravlje, pa kad sam vidjela oglas u Večernjaku, nisam odoljela da se ne prijavim – kaže gđa. Grubačević.

Obje su kandidatkinje obavile sistematski pregled, a čekaju ih još specijalistički pregledi te razni psihološki i estetski tretmani kao i savjetovanje o zdravom načinu života.

Tijek projekta Estetikom do zdravlja pratite na rubrici Moje zdravlje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?