Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Katie Holmes želi više seksa u braku

28.05.2009.
u 11:36

Iako već u startu graniči s nevjerojatnim da je ovakva vijest iz obitelji Cruise procurila unutar medijskog prostora, vodit ćemo se onom starom gdje ima dima, ima i vatre.

Majka trogodišnje Suri i glumica koja je svoju karijeru, rekli bi mnogi, podčinila suprugu i obitelji, navodno je sve frustriranija jer zbog kaotičnog rasporeda i nje i Toma Cruisea par ima očito preograničeno vrijeme za izmjenjivanje nježnosti.

- Kate je vidljivo sve jadnija posljednjih mjeseci. Iako joj nije problem voditi život koji se vrti isključivo oko njezina supruga, čini se da unutar tog vremena nema dovoljno intimno provedenih trenutaka. Ne želi samo hodati uz njega na crvenom tepihu. Ima osjećaj kako se uvijek mora natjecati za njegovu pozornost - odao je medijima neimenovani izvor.

Razlog curenja informacija mogao bi se naći i u tome što se njezini bliski prijatelji sve više brinu za Katie koja se gotovo u potpunosti izolirala od svojih društvenih krugova.

- Svi smo zabrinuti da je sve bliže točki loma. Katie provodi cijeli dan sama brinući se o Suri. Ona je predana majka, no to je usamljen posao. Ona i Tom vode odvojene živote.

(mbb)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije