Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinuta je

'Moj je suprug jako čudno reagirao na sestrinu objavu trudnoće; ne znam što da o tome mislim...'

Shutterstock
03.12.2023.
u 20:00

'Bili smo kod mojih roditelja na večeri i sve je bilo dobro; razgovarali smo, smijali se i jeli, no čim je moja sestra objavila da je trudna, primijetila sam da je utihnuo'.

Kad žena svojim bližnjima kaže da je trudna obično očekuje snažnu i emotivnu reakciju, no nitko ne očekuje da će drugi biti toliko uzbuđeni da povraćaju. Jedna se žena zato šokirala kad je njena sestra rekla da je trudna, a njen suprug blijed i vidno uplašen otrčao na WC gdje ga je kasnije našla i kako plače...

'Bili smo kod mojih roditelja na večeri i sve je bilo dobro; razgovarali smo, smijali se i jeli, no čim je moja sestra objavila da je trudna, primijetila sam da je utihnuo i da se nije kao mi ostali ustao čestitati joj, samo je buljio u nju ili prema njoj, nisam skroz sigurna. Pitala sam ga je li dobro, a on je promrmljao da mu je mučno što mi je bilo čudno jer je do tad bio savršeno dobro, a već nekoliko trenutaka kasnije, počeo je povraćati. Kad sam ušla k njemu, on je sjedio na podu kupaonice i nije mi dao da mu pomognem ustati i oprati lice', napisala je na Redditu.

VEZANI ČLANCI: 

'I moja je obitelj bila zabrinuta za njega i morala sam ga odvesti kući. Provjerila sam mu temperaturu i krvni tlak, ali sve je bilo normalno. Ubrzo nakon toga je zaspao, a probudio se sutradan rano ujutro, već u 5 :30 h. Čula sam kako jeca pod tušem i uletjela i pitala je li dobro, ali samo mi je rekao da treba minutu sam sa sobom'.

'Skoro sam poludjela tražeći da mi objasni što se događa, a on mi je govorio da se samo osjeća preopterećeno... od čega?!?! On nije tip koji se stresira zbog posla ili bilo čega sličnog i ovo je jako čudno i ne sliči na njega. Obukao se i otišao, a kasnije opet odbio razgovarati o tome. Ne mogu si pomoći, a da ne mislim da je takvu reakciju pokrenula sestrina objava trudnoće jer je sve počelo odmah nakon toga, a sjetila sam se i kako mi je ona jednom natuknula da je moj muž baš njezin tip i da se nada da će završiti s nekim takvim'.

VEZANI ČLANCI: 

'Ili vaš muž voli vašu sestru i takav je jer će ona dobiti dijete s nekim drugim ili je pak otac sestrinog djeteta. Treće nema', napisala je jedna žena, a mnogi su autorici poručili da što prije razgovara sa svojom sestrom. 'Planiram. Iako se nakon svoje objave čini potpuno 'normalna', čak je predložila i da muža odvedem u bolnicu da ga dobro pregledaju', odgovorila je.

Muškarac ne može odoljeti ženinoj sestri: ‘Seksali smo se i na dan našeg vjenčanja!’

Komentara 3

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
07:54 04.12.2023.

Napravio ti je nećaka

GA
Gamer
07:48 04.12.2023.

Pa, to je objavljeno na Reddit i ostalim novinama još pred godinu dana!!!

PP
pavisic.pajo
07:44 04.12.2023.

Plače od sreće što će postati otac ili je dobio gripu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije