Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljednja želja:


Na Facebooku skupili novac za vjenčanje prije smrti

FACEBOOK OBITELJ
Pixsell
05.04.2012.
u 11:11

Sreća mladog para trajala je prekratko – rak grla od kojeg je Tom obolio nije bio operabilan

Smrtno bolesni otac danas će ostvariti svoj dugo priželjkivani san – vjenčanje s ljubavi svog života s kojom ima i dvoje djece, i to sve zahvaljujući članovima društvene mreže Facebook koji su brojnim ‘klikovima’ za njihovo vjenčanje uspjeli skupiti 20 tisuća funti.

Cijela je ceremonija, prenosi The Sun, organizirana u nešto manje od četiri tjedna nakon što je dvadesetpetogodišnji Tom Cooper obznanio kako bi prije smrti volio oženiti svoju partnericu Tammy Dale. Time su, među ostalim, svojim dvjema djevojčicama željeli osigurati uspomenu na najsretniji dan u životu, no s obzirom da zbog zdravstvenog stanja Tom već dulje vrijeme ne radi, a Tammy je morala odustati od svog posla kako bi skrbila za supruga, jednostavno si tako nešto nisu mogli financijski priuštiti.

Pomoć sa svih strana

Samo dan nakon poziva za pomoć, prijatelji, obitelj, bivši kolege s posla, ali i potpuni stranci pohrlili su im u pomoć da bi im sinoć obznanili kako ne samo da će imati besplatno vjenčanje, nego i odijelo, limuzinu, konje i kočiju, fotografije, cvijeće i vjenčanu tortu te poklone.

Dvadesettrogodišnja Tammy čak je dobila i vjenčanicu iz snova zahvaljujući vlasnici dućana sa vjenčanicama koja joj je dopustila da odabere koju god želi iz kolekcije.

Svadba za sto ljudi

Oko stotinjak članova obitelji i prijatelja svojim će prisustvom uveličati veliki dan para koji je u najtežim trenucima pronašao izvor svoje sreće. Sama ceremonija održat će se u njihovom rodnom mjestu Burnleyju.

– Nismo mogli vjerovati kada su nam javili da su skupili novac, sa suzama u očima rekao je Tom kojem se rak grla u kratkom vremenu proširio i postao neoperabilan. Zahvalio je sa suprugom i kćerima, četverogodišnjom Tiennom i dvogodišnjom Zianom, svima.

– Nema načina na koji bismo mogli svima zahvaliti, možemo samo reći da nam to uistinu puno znači.

Ključne riječi

Komentara 4

BI
Bisera
22:48 05.04.2012.

Daje nadu da na svijetu ima još dobrih ljudi čestitam neka im bog da sreću i da je Tom što dulje sa svojm najdražima

BI
Bisera
22:52 05.04.2012.

Nikad se nezna čuda se događaju

IO
Iohannes
13:13 06.04.2012.

Prije vjenčanja je skrbila za supruga? Čemu vjenčanje ako su i prije njega bili suprug i supruga? Ili ipak nisu bili? Malo više osjećaja za identitet ne bi bilo na odmet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije