Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najavljeno proširenje impresivnog Aquaparka Dalmatia u Šibeniku

Aquapark Dalmatia
16.05.2024.
u 13:37

Poznata atrakcija uskoro na čak 36.000 kvadrata – radit će cijelu godinu

Hotelska grupacija Amadria Park u završnoj je fazi investicije vrijedne 21 milijun eura u impresivni aquapark u neposrednoj blizini plaže u Šibeniku. Otvorenje proširenog vanjskog dijela aquaparka predviđeno je za sredinu lipnja, dok se otvorenje novog unutarnjeg zatvorenog dijela očekuje u rujnu ove godine. Aquapark Dalmatia poznati veliki vodeni zabavni svijet dio je bogatog portfelja hotela Amadria Park grupacije u neposrednoj blizini hotela Andrija i Jakov, a dostupan je i vanjskim posjetiteljima za korištenje. 

U proširenom aquaparku posjetitelji će moći uživati u najzabavnijim, svjetski popularnim atrakcijama na površini od čak 36.000 m2. Zatvoreni dio aquaparka prostirat će se na površini od 9.100 m2, a zbog svoje mogućnosti grijanja biti će otvoren cijelu godinu.

Nakon preuređenja, posjetiteljima će biti dostupno čak 830 metara tobogana, preko 300 vodoskoka, vodopada i prskalica, najduža umjetna rijeka u regiji od 610 metara i još mnogo toga što ovaj aquapark čini idealnim za sve uzraste. Unutarnji dio koji se otvara u rujnu imat će i svoj luksuzni wellness centar na 1.800 kvadrata i koji će razveselit brojne roditelje i ostale zaljubljenike u wellness. Veliki zatvoreni dio sadržavat će i igraonica za djecu površine preko 650 kvadrata. Dječja igraonica uz cjelokupni vanjski prostor umjetnih i prirodnih plaža s ostalim dječjim sadržajima čini ovaj aquapark idealnom destinacijom za obitelji s djecom. Za djecu su birane i najtraženije svjetske igračke te trgovine s najnovijim igračkama i slatkišima, a bogata gastro ponuda u tri tematska restorana nudit će raznovrsna jela. Aquapark će zasigurno izazvati najveći interes kod obitelji s djecom jer će pružati cjelogodišnje atrakcije te zabavu i po lošem vremenu zbog svog zatvorenog grijanog dijela. Ukupni kapacitet omogućava boravak 4.000 gostiju dnevno s parkiralištem za 3.000 automobila.

Šibenik kao privlačna turistička destinacija ovime dobiva jednu novu atrakciju kojom će se dodatno obogatiti turistički potencijal tijekom cijele godine. Uz značajne investicije Amadria Park pruža podršku strategiji turizma grada Šibenika i cijele Hrvatske s ciljem izgradnje sadržaja kojim bi se ojačala ponuda hotelskih kapaciteta i stvorili temelji za produljenje rada na cjelogodišnjoj razini. 

Proširenje Aquaparka Dalmatia radi se prema projektu renomirane kanadske tvrtke WhiteWater koja stoji iza brojnih uspješnih zabavnih parkova u svijetu, a izvođači ovog projekta vrijednog 21 milijun eura poznate su hrvatske, njemačke, austrijske i kanadske građevinske tvrtke. Cijeli projekt temelji se na najvišim standardima sigurnosti, a uz bogatstvo sadržaja i vrhunsku uslugu gosti će moći bezbrižno uživati u vodenim atrakcijama i kvalitetnoj ponudi cijelu godinu. Više informacija o uskoro proširenom Aquaparku Dalmatia saznajte na službenoj web stranici na kojoj već sada možete kupiti svoje ulaznice. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije