Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračni problemi

Nesretna žena: "Muž me izbacuje iz naše kuće nakon 21 godine braka"

shutterstock
11.03.2023.
u 18:46

Nakon velike svađe, muž joj je rekao da mora iseliti iz kuće nakon 21 godine braka, a za sve su krivi crtići i utakmica.

Jedna je žena za The Sun ispričala kako joj je njen muž rekao da se nakon 21 godine braka mora iseliti iz kuće. Ona ime 51 godinu, a on 49 te joj je to drugi muž. Priznaje da se u zadnje vrijeme često svađaju zato što ona čuva svoju sedmogodišnju unuku tri dana tjedno nakon škole. Naime, njen muž smatra da njena kćer treba pronaći alternativnu skrb o djetetu, ali ona je samohrana majka koja si to ne može priuštiti.

Također, žena kaže kako joj muž više ne želi ni financijski pomagati pa joj tako neće pomoći platiti popravak njenog starog automobila jer sebi želi kupiti novi sportski auto. Velika svađa dogodila se prošli tjedan kada je njen muž htio gledati utakmicu, ali njena je unuka gledala crtiće na televizoru.

Nakon toga on joj je rekao da se mora odseliti. Žena kaže da je šokirana ovime i da ju nikada prije nije pokušao izbaciti. Pita se prolazi li on kroz krizu srednjih godina.

Stručnjakinja za odnose odlučila joj je odgovoriti i pomoći s problemom u kojem se našla. Ona kaže da bi muž mogao prolaziti kroz krizu srednjih godina, ali i da je možda ljubomoran na pažnju koju žena posvećuje svojoj unuci. Preporučuje joj da kada se stvari malo smire, pokuša razgovarati sa svojim mužem i saznati što se zapravo događa. Također, ne bi bilo loše da ga se potakne da provodi vrijeme s njenom unukom kako bi se zbližili: „Možda bi joj mogao pomoći oko zadaće ili je naučiti nekom novom sportu“.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije