Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije to očekivala

Neugodno se iznenadila kada je vidjela tortu koju je naručila za rođendan: ‘Napravili su smiješnu pogrešku!’

Shutterstock
22.04.2024.
u 15:30

Zabuni koji je napravio slastičar nasmijali su se mnogi korisnici, no mnogi su ispričali i svoja vlastita iskustva sa sličnom situacijom

Pronaći savršenu rođendansku tortu nije lak podvig. Od previše glazure do premalo čokolade - može biti prilično teško doći do najboljeg recepta. Ali jedna žena tvrdi da je njezin slastičar napravio nevjerojatno neugodnu pogrešku kada je pripremao njezinu rođendansku tortu s bijelim preljevom, ostavivši je potpuno zapanjenom čim ju je ugledala, piše Mirror

Na TikToku je Peyton Chimack (@peychimack) napisala: "Kad vam kažem, otvorila su mi se usta od šoka kad sam ušla u auto i otvorila kutiju s tortom..."

VEZANI ČLANCI:

Prikazujući dijaprojekciju slika, Peyton je otkrila da je slastičaru prvo poslala 'sliku inspiracije' torte koji je željela - potpuno bijeli dizajn u obliku kruga s jednostavnom porukom ispisanom crnim preljevom u sredini. Oko rubova bili su fino iscrtani bijeli glazurni kovitlaci i četiri crne mašne od vrpce. 

 

Iako je konačni proizvod sadržavao bijeli, kružni dizajn s nježno oblikovanim rubovima, nešto je ipak bilo pogrešno. Ispostavilo se da je slastičar napisao Peytonine upute u sredini torte. "Aries baby (mali kurziv u sredini torte)", urnebesno je pisalo na torti. Peytonin video od tada je dobio brojne komentare, a korisnici su bili jednako zapanjeni kao i ona kad su vidjeli da torta baš i nije uspjela.

Foto: TikTok/@peychimack

Foto: TikTok/@peychimack

Jedna je osoba napisala: "Moram znati što ljudima prolazi kroz glave dok pišu na tortu ono što je očito poruka. Misle li doista samo da je to ono što osoba želi?" Netko drugi je kasnije dodao: "Kao dekorater torti moram reći da ovo boli za vidjeti". "Ovo je bolje nego da dobijete ono što ste prvotno htjeli! Možete se osvrnuti na to bilo kada i samo se nasmijati", savjetovao je netko. Drugi su također priznali da su se i njima dogodile slične stvari, a jedna se osoba prisjetila: "Ista stvar se dogodila mojoj sestri kad mi je naručila tortu. Napisali su '27 u sredinu'". 

Netko drugi se našalio: "Ista stvar se dogodila mojim rođacima.Tražili smo da napišu: 'Sretan rođendan Max u narančastom i oni su to napisali umjesto da su stavili narančasti preljev." U drugom videu Peyton je otkrila da se odmah vratila unutra, te da je tražila da joj poprave natpis u ono što je htjela, što su na koncu i učinili. 

 Slastičar pokazao urnebesnu narudžbu jedne tvrtke: Torta za zaposlenika koji je dao otkaz!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije